Der bliver bedre tid til at svinge både dankort og indkøbsposer i midtbyen i den kommende uge. Arkivfoto: Lasse Sand
Shopping

Butikker går all in på Tall Ships Races

Mange af byens forretninger udvider åbningstiden i forbindelse med folkefesten

30. juni 2019 kl. 09:30

AALBORG: Du får bedre tid til at svinge dankortet den kommende uge. En stor del af midtbyens butikker udvider nemlig åbningstiden i anledningen af The Tall Ships Races.

- Det ligger os meget på sinde, at byen fremstår som åben og glad, når vi nu får så mange gæster, siger direktør for Aalborg City, Flemming Thingbak.

Omkring 60 butikker er gået ind i arbejdet med at promovere byen over for både lokale og turister og er udnævnt til Tall Ships-ambassadører. Det betyder - udover længere åbningstider - blandt andet, at man i butikken kan få udleveret programmet for folkefesten.

Aalborg City håber, de kan spinde lidt ekstra på mange gæster i byen. Arkivfoto: Lasse Sand

- Vi vil meget gerne spille sammen med Aalborg Events om den her store begivenhed og håber selvfølgelig også, at vi kan spinde lidt på det, siger han og tilføjer, at det samtidig ligger ham meget på sinde, at det er en oplevelse at komme ind til midtbyen.

- Derfor har vi også lejet det lille bytog, som kører til jul, ind. Det kommer til at køre fra Toldbod Plads og rundt i byen. På den måde bliver havnen også bundet sammen med byen, forklarer han.

Butikkerne holder åbent til kl. 20 fra tirsdag, 2. juli, til og med fredag, 5. juli, mens der lørdag, 6. juli, er åbent til kl. 18.

Annonceret indhold

Nyeste