Loppefund og genbrug kombineret med tip til boligindretningen er omdrejningspunkt i ny butik

AALBORG: Et kreativt miljø med loppefund, genbrug og egne dekorationer lavet i naturmaterialer.

Det er i følge ejer Karina Storm ideerne bag bySTORM, der netop er åbnet i bydelen Kærby.

Hun er uddannet blomsterdekoratør og har tidligere i en årrække haft blomsterbutik i de lokaler på Ny Kærvej, som hun nu er vendt tilbage til.

- Denne gang er jeg kun mig selv. Jeg var glad for blomsterbutikken og de otte ansatte, men jeg fandt ud af, at det ikke er mig at være leder for andre. Her er jeg kun min egen herre, og jeg kan gøre tingene i mit eget tempo, siger Karina Storm,

- Min vej er den kreative, det er det, jeg brænder for.

Efter en pause fra livet som selvstændig har hun igen fået mod på at åbne butik. I første omgang tirsdag og torsdag samt efter behov, da Karina Storm indtil november også har deltidsjob i en forretning. Og også skal have tid til at køre rundt til loppemarkeder i hele landsdelen for at finde de vaser, figurer, skåle, småmøbler, billeder og meget andet nips der tager imod.

- Udgangspunktet for tingene her i butikken er, at det er noget, jeg gerne selv vil have. Jeg kan godt lide personlige og lidt skæve ting, arvestykker, siger Karina Storm.

- Men jeg vil også gerne i dialog med kunderne, kigge andre veje end mine egne. Blive udfordret af andres ønsker og bevæge mig ud af min egen comfortzone.

Netop samspillet med kunderne er vigtigt.

- Man kan for eksempel komme med sin egen havekrukke, og så kan jeg lave en kreation af materialer fra naturen til den. Eller man kan komme med billeder af ting, man gerne vil have, og så prøver jeg at finde det.

Ideer er der flere af.

- Nu skal jeg jo først i gang med butikken og have mere åbent. Men jeg vil også gerne tage ud i private hjem og hjælpe med boligindretning. Og tilbyde kurser i at arbejde med naturmaterialer som grene, blade og bær, siger hun.

- Nu må jeg se hvilken retning, det tager mig. Men mavefornemmelsen er god, jeg kan mærke, det her giver mening.

Karina Storm:

- Det vigtigste for mig er, at man finder nogle ting her, som man bliver glad for og som gør en forskel i den enkeltes hjem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...