Det er nu, du skal støve de rød-hvide farver af, EM-slutrunden i gang, og i aften er de danske spillere på græs for første gang. Arkivfoto <i>Ritzau Scanpix</i>
Det sker

Byen summer af fodboldfeber: 5 steder med storskærm i aften

Den kommende måned står på fodbold, og du kan være med

12. juni 2021 kl. 10:03

AALBORG: Vi har haft et ekstra år at glæde os i. Men nu sker det endelig.

En hel måneds fodboldfest er i gang, og i aften kl. 18 spiller Danmark som bekendt sin første kamp ved EM-slutrunden, når vi møder Finland på hjemmebane i Parken.

I alt skal der den kommende måned spilles 51 kampe frem til finalen på Wembley i London 11. juli - set med danske briller er det selvfølgelig i første omgang (udover i aften) datoerne 17. og 21. juni, du skal hæfte dig ved. Det er nemlig de dage, Danmark spiller gruppekampe.

Men er du ikke en af de heldige, der har billet til en af de tre kampe i Parken, så fortvivl ikke. Her i Aalborg er der nemlig lagt op til folkefest med flere muligheder for at se kampene på storskærm.

Vi har fundet en håndfuld af de oplagte steder at søge hen, hvis du vil have en lidt større oplevelse af fællesskab og stemning end foran flimmeren derhjemme:

Fodbold er fest og fællesskab, og hvad er så bedre end at samles om en storskærm - her på Gammeltorv. Arkivfoto: Claus Søndberg

⚽ The Irish House

Skal de kommende dages kampe - og selvfølgelig ikke mindst den i aften - skylles ned med godt øl og måske en cheeseburger, så holder The Irish House traditionen tro fanen højt og serverer et brag af en fodboldfest.

På pubben er der udover et godt udvalg af øl sædvanligvis masser af sport på storskærm - her under EM betyder det, at du kan følge alle kampene.

Særligt i aften må man forvente, at stemningen bliver høj for med de nye coronaretningslinjer, kan festen vare helt til midnat.

Du kan læse mere på The Irish House' Facebookside

⚽ Kildeparken - UDSOLGT (Venteliste)

Tag et tæppe eller en klapstol under armen og slå dig ned i Kildeparken og se Danmarks kampe.

Sådan lyder tilbuddet fra Aalborg Kongres & Kultur Center og Aalborg Karneval. Fodboldkampene er et led i den to måneder lange række af events i parken, som de to kulturaktører laver under navnet Sommer i Kilden.

Som med de øvrige arrangementer under Sommer i Kilden-navnet skal du have en billet på forhånd for at være med - men det er til gengæld gratis at se fodboldkampene. Vær dog opmærksom på, at du skal være på plads to timer før start, ellers er din billet tabt.

Der er plads til 500 siddende gæster til hver af de tre fodboldkampe.

Du kan læse mere - og komme på venteliste - på Sommer i Kildens hjemmeside

⚽ Frederiksberg

På Cafe Frederiksberg i Vejgaard begynder opvarmningen til aftenens dansk-finske drama allerede kl. 16 i dag.

Værtshuset lover mulighed for EM-menu, slagsange, dj og generelt god stemning, og mon ikke også et løfte om gratis shots, når Danmark scorer, vil bidrage seriøst til den.

Du kan booke bord og læse mere om Cafe Frederiksbergs tilbud på Facebook

⚽ Musikkens Hus - UDSOLGT (Venteliste)

På Musikkens Plads er der fodboldfest under åben himmel - ikke bare med storskærm, men også med udsigt til Limfjorden.

Musikhuset viser alle de tre danske kampe, og du skal have en billet for at være med.

Det er muligt at købe forfriskninger i baren.

Musikkens Hus understreger, at man som ved alle andre arrangementer naturligvis overholder de gældende retningslinjer ved storskærmsarrangementet på Musikkens Plads.

Det koster 175 kr. at få en af de unummererede siddeplader til en af de tre kampe.

Du kan læse mere - og komme på venteliste - på Musikkens Hus' hjemmeside

⚽ Biografen

Vi ved det godt. Det der sommervejr er som regel som .. ja.., vinden blæser. Det ene øjeblik skinner solen, det næste høvler det ned.

Men vil du være sikker på at se fodboldkampene uden at få fortyndet din øl eller kæmpe med et forblæst regnslag, så er der også mulighed for det.

Nordisk Film Biografer viser nemlig flere steder i landet de tre gruppekampe live på det store lærred. Her i Aalborg kan du se kampene i både biografen i Kennedy Arkaden og i City Syd.

Det koster 150 kr. at være med, men så får du også perfekt lyd og billede med i prisen.

Se mere på Nordisk Film Biografers side

Annonceret indhold

Nyeste