Det er en af byens ældste caféer, der nu får nye ejere. Foto: Martél Andersen <i>Foto: Martél Andersen</i>
Mad & Drikke

Café Luna skifter ejer - får helt nyt koncept

Navnet på den ikoniske café får dog lov at bestå

08. august 2022 kl. 17:34

AALBORG: Det er en af byens ældste caféer. Kendt for hygge, god mad og afslappet stemning.

De senere år har det dog været lidt op og ned for Café Luna på hjørnet af Boulevarden og Christiansgade med flere udskiftninger i både køkken og ejerkreds.

Men inden for de næste uger får stedet helt nyt liv, når en ny duo overtager den ikoniske café.

- Vi bevarer navnet, for vi kan næsten ikke andet, men ellers vil der komme nogle justeringer af konceptet, fortæller Annika Jensen, der har købt stedet sammen med kæresten Johnny Hurup.

Annika Jensen skal selv stå i køkkenet, mens Johnny Hurup vil lave events. Foto: Martél Andersen <i>Foto: Martél Andersen</i>

Tapas, fisk og skaldyr

Annika Jensen er i madsammenhænge kendt af mange - men under navnet eller snarere titlen mormor. Det er nemlig hende, der i dag har Mormor's Café og Takeaway i Tornhøjscentret, hvor hun laver blandt andet smørrebrød og bøfsandwich.

- Jeg har altid drømt om at drive en rigtig café med fokus på gode råvarer og det hjemmelavede, så nu rykker vi mormor's ind til byen, fortæller Annika Jensen, der har været kok i knap 30 år.

Den nye udgave af Café Luna får derfor et menukort med tapas, fisk og skaldyr, smørrebrød og stjerneskud, men også caféklassikere som burger og nachos.

- Vi kommer dog til at tage de sidste et skridt op i standard i forhold til, hvad man får mange andre steder, siger hun og tilføjer, at der også bliver masser af delevenlige retter på kortet.

- Og så bliver det selvfølgelig med vores eget hjemmebagte brød, hjemmelavede dressinger - i det hele taget rigtig god mad lavet fra bunden, fastslår hun.

Popquiz og bogsignering

Udover den daglige drift vil caféen også tilbyde takeaway, mad til selskaber og frokostordninger for firmaer.

- Det sidste er noget, vi håber at kunne udvikle mere på ved at rykke ind til byen. Markedet er større, siger hun.

Udover ændringerne på menukortet vil der også ske ændringer i selve caféen. Med tiden er det også tanken, at der skal laves flere arrangementer af forskellig karakter.

Johnny Hurup har i flere år med stor succes lavet karaoke- og popquiz-koncepter til Café Frederiksberg, og det er nogle ideer han også vil tage med sig til det nye sted.

- Vi skal have nogle fede events, og jeg vil derfor prøve at tilpasse de populære konkurrencer til Café Luna. Det skal ikke være det samme, men noget nyt, fortæller han og tilføjer, at bogsigneringer også kan komme på tale sammen med hans store drøm - en skakturnering.

Annika Jensen og Johnny Hurup overtager Café Luna 1. september.

Annonceret indhold

Nyeste