Ejeren glæder sig til at åbne igen og vise dig sin café med helt nyt udseende

AALBORG: Han glæder sig dobbelt til i morgen, mandag - Martin Klyvø, der ejer Caféministeriet. Dels til igen at åbne efter corona-nedlukningen - og dels til at vise en café frem, der har fået en kæmpe makeover den seneste tid.

Tina Larsen
Der er kommet flere farver i Caféministeriet. Foto: Henrik Louis

- Jeg glæder mig til at komme i gang igen og få gæster i caféen - til at få hverdagen tilbage med dem og mine kollegaer, siger Martin Klyvø.

- Og så ser jeg frem til at vise alt det, vi har fået lavet. Jeg er både stolt og meget glad, jeg synes, vi har skabt en god atmosfære.

Det er stort set alt, der er lavet om, mens caféen har været lukket på grund af frygten for corona.

- Jeg har haft Caféministeriet i 16 år, og smag og stil ændrer sig jo. Jeg synes, vi har fået et udtryk, der er mere moderne og modigt. Vi har sparket mere til farverne, og her er mere at gå på opdagelse i, siger Martin Klyvø.

Tina Larsen
Martin Klyvø glæder sig til at vise gæsterne det nye Caféministeriet. Foto: Henrik Louis

Nye møbler, klinker i baren, marmor og masser af planter er bare en lille del af nyskabelserne. Og så er der alt det, du som gæst ikke lige ser - køle- og frysefaciliteter, nyt køkken, kloak og el, det hele er renoveret.

- En del af projektet var planlagt, men når vi alligevel ikke kunne holde åbent, valgte vi at gøre alt det, vi kunne gøre nu, siger Martin Klyvø.

- Jeg håber, gæsterne også synes, det, vi har lavet, er fedt, og at de tager godt imod det.

Tina Larsen
Indehaveren er glad og tilfreds med det nye udseende, og han håber, at gæsterne tager godt imod ændringerne. Foto: Henrik Louis

Caféministeriet åbner i morgen, mandag, klokken 9.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...