Mens vi venter på genåbningen, kan du nyde smørrebrød

AALBORG: I en tid hvor vi alle sammen venter på at kunne komme ud at spise igen, er det dejligt at kunne forkæle smagsløgene med en god omgang smørrebrød. Det kan også være, at du slet ikke har tid til at lave mad, mens du venter i kø på borger.dk for at få dine feriepenge udbetalt. I hvert fald har Caféministeriet valgt at udvide menukortet med lækkert smørrebrød.

- Smørrebrød er én af vores helt store sællerter hen over forår og sommer. Gerne sammen med en kold øl på terrassen, lyder det fra cafebestyrer Martin Klyvø.

Den terrasse, der skal spises på, må meget gerne være på Caféministeriets egen. Caféministeriet er nemlig ét af de spisesteder i Aalborg, der åbner allerede 21. april. Men kun for udeservering. Og den dag glæder Martin Klyvø sig til.

- Det her smørrebrød er “the next best thing”, indtil vi snart får lov at åbne udenfor igen. Nedtællingen er begyndt, og vi glæder os uendeligt meget til at se både gæster og personale igen. Nu krydser vi fingre for godt vejr, og vi øjner lyset for enden af en virkelig lang tunnel, lyder fra Martin Klyvø.

Her på aalborg:nu glæder vi os naturligvis også rigtig meget til, at vi igen kan komme ud og spise.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...