Camilla Stær stiftede virksomheden By Stær tilbage i 2014, der i den spæde opstart håndsyede sløjfer til de kære små. Nu står hendes accessories på hylderne rundt omkring i hele verden. Foto: Camilla Stær
Shopping

Camilla begyndte med håndlavede sløjfer, nu har hun succes i hele verden

Camilla Stær åbner sin første fysiske butik

23. august 2022 kl. 12:38

AALBORG: By Stær er kendt for at sætte spræl og farve på hverdagen, og det er man heller ikke i tvivl om, hvis man kommer forbi den nye pop op-butik PYNT i Møllegade.

I det farvestrålende univers finder du alverdens accessories i forskellige farver, former og mønstre både til dig selv og hjemmet.

Camilla Stær er selv designeren bag alle sine kreationer, som hun sælger til butikker og webshops rundt omkring i hele landet og verden og som private label til store butikskæder.

Og nu er tiden kommet til, at Camilla Stær selv vil prøve at drive sin egen fysiske butik.

Den farverige pop op-butik ligger i de fine lokaler på Møllegade 2. Foto: Anne Kathrine Hamborg

- Vi har eksporteret til både ind- og udland i mange år, men nu er efterspørgslen fra privatkunder blevet så stor, at jeg tænkte, at det var på tide at prøve det af, fortæller Camilla Stær, der grundlagde virksomheden By Stær tilbage i 2014.

Til forskel fra hendes webshop, der udelukkende forhandler By Stærs egne produkter, finder du også andre brands i pop op-butikken, der er særligt udvalgte.

- For mig er det vigtigt, at det er lokale brands og små niche-produkter fra Nordjylland, vi forhandler i PYNT, forklarer Camillia Stær, der oprindeligt er opvokset i Aabybro og har en stor kærlighed til det nordjyske.

I PYNT finder du blandt andet håndlavede lysestager og lys, keramik, kunst og unikafund fra andre lokale brands. Foto: Anne Kathrine Hamborg

Til daglig holder By Stær til ude på sit kontor og showroom på Lyngvej 2 med sine knap 10 ansatte, så det var heller ikke svært for hende at beslutte, at pop op-butikken skulle ligge i Aalborg.

- Lige nu har vi vores pop op-store til og med december, men vi har mulighed for at forlænge lejeperioden, fortæller Camilla Stær, der er ovenud tilfreds med den nye butik, der er blevet meget smukkere, end hun overhovedet turde drømme om.

Du finder PYNT på adressen Møllegade 2 i hjertet af Aalborg.

Annonceret indhold

Nyeste