For Camilla Gammelgaard Johansen er sommer lig med afslapning og gode oplevelser. Mød hende her

AaLBORG: Camilla Gammelgaard Johansen sender hver eftermiddag programmet Boulevarden med dagens vigtigste historier og gæster i ANR’s studie i Aalborg midtby. Camilla er 32 år, og bor i Skørping sammen med sin kæreste Mathias.

Hvad er du mest stolt af ved Aalborg?

Jeg er en stolt nordjyde helt generelt, og der findes virkelig mange gode ting her i byen, som vi kan være enormt stolte af. Jeg vil nok fremhæve mentaliteten i byen som det første. Folk er som udgangspunkt venlige og nærværende, og det er noget, jeg sætter stor pris på. Jeg er også pivstolt over Aalborgs kulturliv, hvor der er plads til det hele. Vi har både kunst, et rigt natteliv, spillesteder for store og små artister, plads til gavlmalerier og graffiti og meget mere. Vi kan også i den grad være stolte af byens gastronomi, der byder på lidt til enhver smag, og ikke mindst de mange flotte forretninger.

Vi kan også være stolte af Aalborg Zoo, vores flotte grønne områder, havnefronten og stadion. Det er faktisk svært at begrænse sig på det her spørgsmål, kan jeg mærke.

Susanne Justsen
- Selvom man selvfølgelig skal huske at nyde Aalborg, så vil jeg også anbefale at tage på nogle ture ud af byen. Foto: Martél Andersen

Hvad viser du dine gæster, når de kommer til byen?

Jeg vil helt sikkert invitere dem med ud at spise! Det er næsten blevet kliché at tale om byens rivende udvikling, men det er næsten synd ikke at fremhæve den, når det gælder Aalborgs madscene. Der er virkelig sket meget! I dag kan man jo finde alt fra gourmet til streetfood.

Jeg ville måske tage mine gæster med til en frokost på C. W. Obels Plads, hvor der altid er en helt særlig og hyggelig stemning, eller måske ville jeg invitere dem på en god middag på en af havnens mange restauranter. Jeg er eksempelvis stor fan af Bistro V, hvor man kan nyde udsigten over vandet med god mad i uformelle rammer.

Hvad er sommer for dig?

Sommer er uden sammenligning min favoritårstid. Sommerferien giver plads til, at man kan oplade batterierne og bruge en masse tid udendørs.

Sommer er solskin, oplevelser, gode bøger, friske jordbær, lange lyse nætter og tid med dem, jeg holder af.

Susanne Justsen
Camilla Gammelgaard Johansen nyder sommersolen på toppen af Rooftop. Foto: Martél Andersen

Hvad er dine bedste sommerminder fra Aalborg?

Noget af det første, der dukker op i mine tanker, er faktisk minder fra events og koncerter. Spoler vi tiden tilbage, så kan jeg huske, at ét af sommerens højdepunkter, da jeg var barn, var, når min mor tog mig med til Åh Abe koncerter, hvor man kunne hygge sig sammen hele dagen og synge med.

Et særligt minde er helt klart også koncerten på broen med Safri Duo til The Tall Ships Race i 2004. Det var så flot arrangeret og fik folk med på begge sider af fjorden. I nyere tid har jeg også fået en masse gode minder fra koncerter i Skovdalen og Karolinelund.

Susanne Justsen
- Aalborg Zoo findes helt klart på min liste over steder, der skal besøges. Foto: Martél Andersen

Hvis du holder ferie her i byen, hvad vil du så lave?

Aalborg Zoo findes helt klart på min liste over steder, der skal besøges, når jeg har ferie. Jeg elsker at gå tur derinde og kigge på alle de fantastiske dyr. Det giver bare noget helt særligt.

Jeg er også vild med at ose rundt i Aalborg, så mon ikke jeg ville finde tid til en shoppetur i byens forretninger og selvfølgelig nogle ture med venner, veninder eller kæresten ud at få en øl eller noget godt at spise.

Hvad er dit bedste sommertip til andre?

Selvom man selvfølgelig skal huske at nyde Aalborg, så vil jeg også anbefale at tage på nogle ture ud af byen. Der findes så meget fantastisk rundt omkring os i hele Nordjylland, og det er ret nemt at komme til og fra de fleste steder. Jeg har for eksempel lige været på endagstur til Gjøl med min kæreste, og det blev en skøn tur med vand, god mad på Gjøl Kro og med kig til flot natur. Man kan også tage på stranden, besøge Fårup Sommerland eller noget helt tredje.

Det vigtige er vel bare, at man får slappet af og får nogle gode oplevelser, inden sommeren er forbi.

Susanne Justsen
Camilla Gammelgaard Johansen sender hver eftermiddag programmet Boulevarden fra ANR’s studie i midtbyen. Foto: Martél Andersen
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...