Anne-Vibeke med til årets campingmesse i Aalborg, som bliver større end tidligere

AALBORG: Imens Dansk Melodi Grand Prix brager derudad i Gigantium, åbner Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) samtidig dørene i egne rammer fredag 9., lørdag 10. og søndag 11. februar til Danmarks eneste specialmesse inden for camping. Messen kan i år fejre 10 års jubilæum, og det sker blandt andet med endnu en udvidelse af udstillingsarealet. Og det bliver også med besøg af campingdronningen Anne-Vibeke Isaksen.

Campingmessen gennemføres hvert andet år, og med et stigende besøgstal gang for gang og en stigende interesse fra udstillerne om mere udstillingsareal, er det tydeligt, at camping er populært i Danmark. Den stigende interesse betød i 2016 en udvidelse af arealet med 600 kvadratmeter i form af en opvarmet mobilhal i Kildeparken. Igen i år stiger udstillingsarealet. Denne gang med yderligere 1200 kvadratmeter, hvilket svarer til en udvidelse på ca. 15 procent, så det samlede areal nærmer sig 9300 kvadratmeter.

Og fordi mobilhallen udvides bliver der dermed også plads til endnu flere af de store campingvogne og autocampere på messen.

Den danske ukronede campingdronning, Anne-Vibeke Isaksen, lægger igen vejen forbi campingmessen i Aalborg. Fredag 9. februar kl. 13 vil hun holde foredrag, hvor hun giver sit bud på 10 campingperler i Danmark og Europa. Anne-Vibeke Isaksen er blandt andet kendt fra tv-programmet Anne-Vibeke Rejser på DK4, Danmarks mest sete rejseprogram, hvor hun giver rejseinspiration til rejser over hele verden.

Max Watson, tidligere formand for Dansk AutoCamper Forening og ivrig autocampist, giver gode råd og inspiration til rejser med autocamper i Europa. Lørdag og søndag kl. 12 fortæller han om at rejse med autocamper på Route 66 i USA, og fredag, lørdag og søndag kl. 15 sætter han fokus på europæiske rejseperler for campister med autocamper.

Til dette års campingmesse vil der være mulighed for at benytte den nye AKKC-app, der indeholder alle de funktioner, der er nødvendige på en messe. Udstilleroversigt, standenes placering samt et overblik over spisestederne er blot et udpluk af de funktioner, app’en tilbyder. Programmet for campingmessen vil også være tilgængeligt på app’en, så de besøgende har overblik over de foredrag og aktiviteter, der kan opleves på messen. Appen kan hentes til både iPhone og Android.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...