Livet her

Chang tilbage i Jyllandsserien

Oprykning klar inden sidste runde

29. oktober 2017 kl. 17:31

AALBORG: Chang er tilbage i Jyllandsserien. Holdet besejrede Hobro IF`s andethold i den næstsidste kamp. Herreholdet vandt rækken klart inden den sidste spillerunde afvikles i næste uge

Den traditionsrige fodboldklub Chang vandt 3-1 på hjemmebane over Hobro IF`s andethold. Mandskabet sikrede sig dermed førstepladsen i serie 1 og oprykningen til Jyllandsserien efter årsskiftet.

Det var tydeligt, at spillerne var præget af nerver i opgøret på Provstejorden. Chang kom foran med 1-0 ved Jacob Gandrup, men gæsterne udlignede kort efter pausen. Det meste af anden halvleg pressede Hobro og havde flere farlige afslutninger. De hårdt kæmpende Chang-spillere reddede stormen af, og på et kontraangreb kort før tid scorede Christian Jakobsen til 2-1. I overtiden øgede Christian Jakobsen føringen til 3-1 og den vigtige sejr var i hus..

Bagefter var der masser af champagne og spillerne fejrede sejren med at give trænerduoen, Jesper Hjorth og Terkel Christensen, en ordentlig lufttur, som var velfortjent. De har begge lavet et kolossalt stykke arbejde i Aalborg Chang.

Annonceret indhold

Nyeste