Chao Chao tager fat på et nyt kapitel, når den til efteråret udvider med en hundefrisør. Foto: Martél Andersen
Livet her

Chao Chao udvider med ny salon: Drøm er blevet til virkelighed

Den kendte frisørsalon skal ikke længere kun klippe mennesker, inden længe tager den også mod firbenede kunder

03. august 2022 kl. 18:33

AALBORG: Der er ikke længere kun dame-, herreklip og barbering på repertoiret hos Chao Chao i Møllegade. Den kendte frisørsalon udvider nemlig med en helt ny hundesalon i nabolokalet, Chao Chao Hundesalon.

Salonens nye hundefrisør er Carina Rodriguez Cabrero, der ud over at være hundefrisør også er gift med Ricardo Rodriquez, der ejer salonen og selv er menneske-frisør.

- Det var en gammel drøm, jeg fik for mange år siden, fortæller Carina, der nu har gjort drømmen til virkelighed.

- Det at kunne cykle sammen på arbejde er en drøm, der går i opfyldelse, fortæller Ricardo Rodriquez, der har haft Chao Chao i 20 år. Foto: Martél Andersen

Idéen til at gøre noget ved drømmen kom, da Carina Rodriguez Cabrero fik stress, blev sygemeldt og mistede sit arbejde.

- Det er klart, det sætter gang i mange tanker. Hvad bliver man stresset over, og hvad vil man i livet?

- Det var faktisk Ricardo, der startede det hele ved at sige ”Skat, hvad med at gå i gang med din gamle drøm om at blive hundefrisør? Det kunne være fedt, hvis det var det, vi skulle lave sammen.”

Parret har nemlig længe gerne villet lave noget sammen erhvervsmæssigt, men har tidligere ikke kunnet knække koden for, hvordan det kunne komme til at ske.

- Men pludselig kom det her, og det kan ikke være mere perfekt.

Hundesalonen holder til i nabolokalet til selve frisørsalonen. Lokalet har tidligere huset barber-afdelingen og en negletekniker. Foto: Martél Andersen

Én ad gangen

Hundesalonen, der er indrettet til små hunde, kommer til at tilbyde behandlinger til hunde på op til 15 kg. Og så vil der kun være én hund inde ad gangen, forklarer Carina.

- Oftest, når man har sin hund til hundefrisør, vil der kunne være flere hunde på salonen. Der har jeg valgt, det er i stille og rolige omgivelser, hvor der kun er én hund inde til behandling ad gangen.

Hundesalonen åbner i september, hvor Carina også skal til sin sidste eksamen som hundefrisør.

- Lige nu bruger jeg rigtig meget tid på at øve og have en masse modeller inde, så jeg er helt klar til eksamen, fortæller hun. Den kommende hundefrisør har taget kurserne ved en hundefrisør i Sæby, hvor hun også har været i praktik.

- Jeg elsker bare kontakten med hunde. Alle, der kender mig, ved, jeg altid lægger mig ned på alle fire, når der er hunde i nærheden. Jeg har noget specielt med hunde, jeg kan ikke lade dem være.

Annonceret indhold

Nyeste