Du får blandt andet mini-romkugler på toppen af isen og helt særlig smag i din flødeskum

AALBORG: Snart kan du nyde is med masser af lækkerier på toppen fra en ny is- og kaffebar her i byen.

Arbejdet med at finde de helt rigtige smage til guf og flødeskum er i fuld gang, og der er lavet aftale om små mini-romkugler, som du enten kan få som toppig på isen - eller nyde til en kop kaffe. Og planlægningen af konceptet "is to share" er også i fuld gang - en tallerken med iskugler, frugt, og eksempelvis chokoladecreme og vaniljedip til deling.

Tina Larsen
Det er kok Martin Dorf fra Holle's Vinstue og Bette Holle, der er med til at udvikle smagene i guf og flødeskum. Foto: Tina Larsen

Initiativtager er Charlotte Koch fra Holle's Vinstue og Bette Holle - og det er da også i sidstnævnte, du snart finder is- og kaffebaren.

- Vi vil gerne åbne et sted her i byen, hvor man både kan sidde inde og ude og nyde sin is, siger hun og understreger, at det også vil være to go.

Og til det passer rammerne i Bette Holle perfekt med både udeservering foran og udgang til en lille, hyggelig gårdhave væk fra Algade.

- Isbaren bliver mobil, så jeg kan flytte den og stadig have plads til små selskaber om aftenen. Så en af årsagerne til, at vi åbner is- og kaffebar er også, at vi gerne vil bruge lokalet i dagtimerne, siger Charlotte Koch.

Flødeskum med smag

I øjeblikket er hun og kok Martin Dorf i fuld gang med at gøre klar til åbningen.

- Mens isen er den gode fra Ryå, bager vi selv eksempelvis belgiske vafler og nøddekurve, og så bruger vi rigtig meget tid i øjeblikket på at finde forskellige smage til vores guf og flødeskum, siger Charlotte Koch.

Hvad det ender med, ligger helt fast, men vi kan da godt røbe, at jordbær/rabarber samt vanilje er i spil til guf, men det ikke er utænkeligt, at chokolade og mango kan være smage i flødeskum. Idéen til at have flødeskum med smag kommer i øvrigt fra Martin Dorf - for han bryder sig ikke om guf.

Mens det lige nu handler om at blive klar til åbningen, tænker Charlotte Koch også allerede på årstiderne, der kommer.

- Til efteråret vil vi stadig sælge is, men så kan man for eksempel også købe æbleskiver, og der vil måske være lidt mere fokus på kaffe, siger hun.

Is- og kaffebaren i Bette Holle i Algade 59 åbner 17. maj, og der vil være forskellige events på dagen samt en ekstra, gratis kugle i din is i resten af maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...