Charlotte Koch glæder sig til snart at byde indenfor i is- og kaffebaren. Foto: Tina Larsen
Mad & Drikke

Charlotte åbner ny is- og kaffebar i midtbyen

Du får blandt andet mini-romkugler på toppen af isen og helt særlig smag i din flødeskum

03. maj 2022 kl. 18:16

AALBORG: Snart kan du nyde is med masser af lækkerier på toppen fra en ny is- og kaffebar her i byen.

Arbejdet med at finde de helt rigtige smage til guf og flødeskum er i fuld gang, og der er lavet aftale om små mini-romkugler, som du enten kan få som toppig på isen - eller nyde til en kop kaffe. Og planlægningen af konceptet "is to share" er også i fuld gang - en tallerken med iskugler, frugt, og eksempelvis chokoladecreme og vaniljedip til deling.

Det er kok Martin Dorf fra Holle's Vinstue og Bette Holle, der er med til at udvikle smagene i guf og flødeskum. Foto: Tina Larsen

Initiativtager er Charlotte Koch fra Holle's Vinstue og Bette Holle - og det er da også i sidstnævnte, du snart finder is- og kaffebaren.

- Vi vil gerne åbne et sted her i byen, hvor man både kan sidde inde og ude og nyde sin is, siger hun og understreger, at det også vil være to go.

Og til det passer rammerne i Bette Holle perfekt med både udeservering foran og udgang til en lille, hyggelig gårdhave væk fra Algade.

- Isbaren bliver mobil, så jeg kan flytte den og stadig have plads til små selskaber om aftenen. Så en af årsagerne til, at vi åbner is- og kaffebar er også, at vi gerne vil bruge lokalet i dagtimerne, siger Charlotte Koch.

Flødeskum med smag

I øjeblikket er hun og kok Martin Dorf i fuld gang med at gøre klar til åbningen.

- Mens isen er den gode fra Ryå, bager vi selv eksempelvis belgiske vafler og nøddekurve, og så bruger vi rigtig meget tid i øjeblikket på at finde forskellige smage til vores guf og flødeskum, siger Charlotte Koch.

Hvad det ender med, ligger helt fast, men vi kan da godt røbe, at jordbær/rabarber samt vanilje er i spil til guf, men det ikke er utænkeligt, at chokolade og mango kan være smage i flødeskum. Idéen til at have flødeskum med smag kommer i øvrigt fra Martin Dorf - for han bryder sig ikke om guf.

Mens det lige nu handler om at blive klar til åbningen, tænker Charlotte Koch også allerede på årstiderne, der kommer.

- Til efteråret vil vi stadig sælge is, men så kan man for eksempel også købe æbleskiver, og der vil måske være lidt mere fokus på kaffe, siger hun.

Is- og kaffebaren i Bette Holle i Algade 59 åbner 17. maj, og der vil være forskellige events på dagen samt en ekstra, gratis kugle i din is i resten af maj.

Annonceret indhold

Nyeste