Livet her

Chokolade i massevis

Spis alle de søde sager, du vil, til chokoladefestival i Vejgaard

18. november 2017 kl. 12:58

AALBORG: Betal en fast pris og gå amok i chokolade og andre søde sager i to timer.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre, hvad man kan opleve hos Søberg Chokolade på lørdag, 25. november.

- Det er tænkt som en hyggestund, hvor man kan komme og prøve noget af alt det, vi tilbyder, fortæller indehaver Kathrine Hoberg.

Butikken på Hadsundvej i Vejgaard har før haft stor succes med lignende arrangementer. Her kunne man dog bare dukke op, og det betød, at alle gæster kom på én gang, så man hverken kunne komme frem eller tilbage i butikken.

For at undgå det, har man denne gang valgt at dele besøgene ind i to timers intervaller og lukke 25 gæster ind ad gangen.

Chokoladefestivalen byder på cirka 45 forskellige varianter af primært chokolade, men også lakridser, karameller og skumfiduser. Man må helt selv om, hvor meget eller lidt, man vil smage sig igennem.

- De fleste er sejere, når de kommer, end når de går. Mange siger, at de vil have noget for pengene og med lethed når gennem det hele. Det gør de sjældent, for smagsindtrykkene fylder også, siger Kathrine Hoberg.

Hun kalder festivalen for en fantastisk mulighed for at få udvidet sin glæde ved chokolade og måske også prøve noget nyt, for butikken fører en række af de førende chokolademærker fra Valrhona til Friis Holm.

- Mange af os er jo lidt konservative, for når vi skal hygge os fredag aften, tager vi en plade af det, vi kender. Men det er lidt synd, for chokolade er mange ting, siger hun.

Ud over de søde sager, der er inkluderet i billetprisen kan man også købe kaffe, te og andre drikkevarer at skylle det ned med.

Man kan købe billetter til chokoladefestivalen Søberg Chokolades hjemmeside.

Annonceret indhold

Nyeste