Vi har spurgt en række personer fra byen om deres helt særlige sted - denne gang Christian Helweg fra Råt&Godt og Urban City om Hesteskoen

AALBORG: - Hesteskoen er mit helt specielle sted.

Sådan lyder det uden tøven fra Christian Helweg, der står bag Råt&Godt og Urban City.

- Jeg kan godt lide bare at køre ud på opdagelse - enten på motorcykel eller i min bil. Det gjorde jeg også en dag, da jeg lige var flyttet her til Aalborg i 2014, husker han.

- Og pludselig så jeg skiltet til Hesteskoen, kørte ned ad grusvejen, og for ende af en sti så jeg badebroen og stranden. Det her sted er mega fedt, var min første tanke. Det er både afsides og tæt på byen, der er en helt særlig fred herude.

Tina Larsen
Christian Helweg holder meget af at gå tur i Hesteskoen - og ofte er hunden Basse med. Privatfoto

Siden da er det blevet til utallige besøg i området ved fjorden tæt på Østhavnen - et sted, Christian Helweg vender tilbage til igen og igen.

- Jeg går tit en tur her med min kæreste, og så spiser vi aftensmad, som vi ofte laver hjemmefra og tager med ud til Hesteskoen. Eller jeg går her alene med hunden, når jeg har brug for fred og ro, siger han, og fremhæver også andre specielle øjeblikke.

- Jeg er her også ofte med min søn Oliver på tre år. Her er meget lavvandet, så vi går tur i vandkanten - sopper og fanger krabber. Det er virkelig hyggeligt.

Et andet sted Christian Helweg også finder ro er i Råt&Godt.

- Jeg holder meget af at bygge i værkstedet. Jeg er så heldig, at min hobby også er mit arbejde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...