Seks måneders indespærret energi bliver lukket ud

AALBORG: Skråen i Aalborg har verdenspremiere på ny-cirkusshowet Majestique 26. - 30. august i Spejlteltet ved Nordkraft.

Blandt de optrædende kunstnere er Captain Frodo, et af de helt store verdensnavne inden for moderne cirkus. Han er blevet verdenskendt på sin evne til at vride sin krop gennem en tennisketsjer. Hertil kommer artister og performere fra USA, Canada, Rusland, Ukraine, Frankrig, England, Sverige, Australien og Norge.

Fra Sverige kommer tryllekunstneren Charlie Caper, og han og Captain Frodo glæder sig til endelig at komme til at optræde igen.

- Vi har ikke optrådt i seks måneder, så det bliver fantastisk endelig at komme til at optræde igen, lyder det fra en begejstret Captain Frodo.

Han var i Las Vegas og var i gang med at optræde, da coronaen gjorde sit indtog.

- De sagde, at vi nok skulle blive ved med at kunne optræde, og to dage senere lukkede det hele. Det var meget mærkeligt, fortæller Frodo.

Han har siden da flyttet bopæl fra Las Vegas og er flyttet tilbage til Norge.

- Det er noget, jeg har haft lyst til længe, og nu bød chancen sig så, siger han.

For Charlie Caper har det også været en mærkelig tid. Han var i Australien, da Covid-19 også påvirkede hans liv.

- Jeg var strandet i Australien i to måneder og kunne ikke komme hjem til Stockholm. Jeg måtte betale en masse penge, men så kunne jeg også komme hjem, fortæller Charlie.

For dem begge har det været en tid med forandringer, og Charlie Caper har fået job som robotprogrammør.

- Jeg optrådte engang for en robotvirksomhed, og der opdagede jeg mit talent for programmering, fortæller Charlie.

- Det har jo været hele vores identitet og livsgrundlag, der har været taget fra os. Så nu bliver det super fedt at kunne optræde igen, siger en glad Frodo.

En hel verden af artister er dybt misundelige på dem, og deres glæde over at skulle optræde igen har de meget svært ved at skjule.

- Det bliver et rigtig fedt show. Det, man kommer til at opleve, er artister, der har brugt 20 år eller mere på at lave de perfekte otte minutter, fortæller Frodo.

Producer Betty Siemers (kendt fra det internationale show La Soirée) har optrædende med ni forskellige nationaliteter med i showet. Alene at få de optrædende frem i tide har været en kæmpe udfordring.

De skal her i de kommende dage finpudse showet, inden det forhåbentligt skal ud i den store verden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...