Musikeren støtter Global Youth Uganda, der vil forbedre forholdene for børn og unge i det afrikanske land

AALBORG: Den aalborgensiske musiker Claus Hassing giver støttekoncert til fordel for fattige børn og unge i Uganda på fredag, 20. april.

Det er et helaftensarrangement med intimkoncert, spisning og oplæg om Global Youth Uganda, som Claus Hassing har støttet gennem flere år. Det er et valghold under UngAalborg, hvor elever står bag en række arrangementer og initiativer, som har til formål at samle penge ind, der kan forbedre forholdene for børn og unge i det afrikanske land.

- Min del af projektet er støttekoncerten, jeg vil gerne gøre en forskel for børnene i Uganda. For eksempel give penge til musikinstrumenter til forældreløse børn, eller donere penge til solcellelamper til fattige familier i landsbyer uden strøm, siger Claus Hassing, der selv har været i Uganda med projektet flere gange.

- Alt afhængig af hvor mange penge jeg får samlet ind i løbet af det næste halve år, er det også muligt, at jeg donerer penge, så der kan blive installeret et rigtigt toilet på det nye Street Child Care Center Uganda næste gang, jeg kommer derned.

Støttekoncerten finder sted i Radiosalen i Aalborg Kongres & Kultur Center fra klokken 18 til 22.30.

Billetter kan købes via info@chmusic.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...