Runde 1 var en succes, nu er Comedy Ballroom klar til runde 2

AALBORG: Det var en stor succes, da Comedy Ballroom første gang gæstede Aalborghallen, og nu er man altså klar til en runde 2. Det skriver Aalborg Kongres & Kultur Center i en pressemeddelelse.

Runde 2 kommer også til at foregå i Aalborghallen og det hele løber af stablen fredag 7. oktober 2022.

Ligesom sidste gang er fem komikere inviteret til at prøve sine sæt af på publikum, og det er ikke hvem som helst der kommer. Vi kan nemlig se frem til nogle af Danmarks dygtigste komikere som Thomas Warberg, Linda P, Andreas Bo, Nikolaj Stokholm og Lasse Madsen.

De fem komikere

Nikolaj Stokholm er en af landets største komikere og kendt for at have en finurlig og krøllet hjerne. Publikum har ikke en chance, men ligger flade af grin, når han går på scenen.

Thomas Warberg har lagt sig i spidsen som en af de absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Han går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Linda P har igennem mange år budt danskerne på storslået underholdning med sin sydhavnscharme. Hun har for nyligt kunne ses som deltager i TV2-programmet, Stormester, hvor hun med sin tørre humor og enestående timing fik danskerne til at grine.

Andreas Bo har en sublim evne til at gengive typer og på imponerende vis skifte identitet og figur med fuld overbevisning. Han er Danmarks dygtigste parodimester og komikkens svar på en kamæleon.

Lasse Madsen er kendt for sine populære videoer på Instagram, hvor han med en befriende uhøjtidelig selvironi og på kærlig vis portrætterer stereotype parforholdssituationer og problemer, vi alle oplever i vores helt almindelige liv.

Billetterne er allerede i salg, og du finder dem lige her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...