Her er tip til aktiviteter, der kan få humøret lidt op

AALBORG: Corona-træt, kultursulten eller bare mere end klar på oplevelser igen?

Vi har samlet lidt input til, hvordan du kan holde humøret højt og sundheden i top, mens vi sænker smittetal og venter på genåbningen. Det er nemlig vigtigt, at man i denne svære tid gør noget godt for sig selv for at styrke både den mentale og fysiske sundhed. Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

- Jeg tror, stort set hele befolkningen glæder sig rigtigt meget til verden finder tilbage til en mere normal gænge igen. Vi er trætte og slidte af nedlukningen og savner de fællesskaber, vi før var en del af, siger Mads Duedahl, rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltning.

- Den totale genåbning er nok desværre ikke lige om hjørnet, så derfor har mine kollegaer samlet deres tips til, hvad de gør for at holde humøret oppe i corona-boblen. Og den vil vi gerne have ud og inspirere folk i Aalborg Kommune, for vi har en masse fine tilbud.

Aalborg Kommune har lagt en inspirationsvideo ud på Facebook og har lavet en link-samling med masser af gode idéer fra Aalborg Bibliotekerne, Aalborg Sundhedscenter, GAME Streetmekka Aalborg, Center for Mental Sundhed og KORMA (Kompetencecenter for Rytmisk Musik Aalborg).

Du finder mere info her på kommunens Facebookside - og du kan også tjekke kommunens hjemmeside, hvor du finder masser af forskellige links

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...