For andet år i træk må arrangører smide håndklædet i ringen

AALBORG: Nu aflyses årets første og største arrangement i den elektroniske musikgenre - nemlig Aairport Festival 2022, som skulle have fundet sted i Gigantium 21. og 22. januar.

- Efter pressemødet onsdag, står det klart, at stående koncerter ikke muliggøres i den nærmeste fremtid, skriver Kresten Thomsen, CEO, Aairport Festival i en pressemeddelelse.

Teamet bag ser sig nødsaget til at forsøge at flytte alle kunstnere og aftaler til 20. og 21. Januar 2023, hvor Gigantium allerede er booket.

- Med erfaringerne fra december 2020 og januar 2021, ser vi frem til mindst to måneder med massive smittespredninger, og vi kan som arrangør ikke stiltiende skabe et muligt supersprederevent, som vi desværre har set til større koncerter i både Aalborg og København for nylig. Det er både rettidig omhu og samfundssind, siger han.

Han fortæller, at selv om restriktionerne kun gælder til 7. januar 2022, så er virkeligheden, at både december og januar er peak-måneder i forhold til billetsalg, produktion og ressourcer til afvikling, og de nye restriktioner påvirker kundernes lyst til at købe billetter.

- Samtidig forventer vi, at restriktionerne fortsætter længere ind i 2022, når vi ser tilbage på erfaringerne fra sidste år, udtaler Kresten Thomsen i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Alle billetkøbere kan selvfølgelig vælge at få refunderet billetterne eller at flytte dem til januar 2023 - ganske som vi har kommunikeret den sidste måneds tid til de, der har været bekymrede. Vi håber naturligvis, at vores gæster støtter op os i denne svære tid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...