Laver støtteprojekt, hvor fans og virksomheder kan give penge til tre konkrete områder

AALBORG: Alt hvad der handler om fodbold og superliga ligger stille i disse uger. Og uden kampe - ingen penge i kassen.

Derfor sætter AaB nu gang i et projekt kaldet "AaB er det hele værd", hvor fans og virksomheder får mulighed for at bidrage økonomisk til fællesskabet, sådan at klubben kan komme så godt som muligt ud på den anden side af coronakrisen.

- Selvom der er mørke skyer over os, så skal vi nok komme igennem dette uvejr, men der kommer uden tvivl også en tid, hvor det bliver nødvendigt at spænde livremmen ind, siger AaBs administrerende direktør Thomas Bælum i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Vores ønske er at sikre, at superligaholdet kan fortsætte samme udvikling og i samme høje gear som før coronakrisen, men det vil nok også indebære, at øvrige områder for en stund vil have færre, øremærkede midler til rådighed, hvilket umiddelbart vil ramme kampoplevelsen.

Projektet bliver lanceret efter superligatruppen og ledende medarbejdere mandag meldte ud, at de går betydeligt ned i løn her i maj for at bidrage til klubbens ve og vel.

Ideen med AaB er det hele værd er, at både virksomheder og private kan donere faste beløb, der alle går til tre specifikke områder på fanscenen. De tre støtteområder er henholdsvis udsmykning af Aalborg Portland Park, Etablering af Fanzone og Fyld Aalborg Portland Park.

Områderne er defineret og udvalgt i tæt samarbejde med AaB Support Club og Vesttribunen, der også vil være inde over opfølgningen og udførelsen af de enkelte tiltag, og der skal lyde en stor tak til begge de frivillige organisationer for deres involvering og opbakning til projektet.

Alle bidragsydere får nævnt deres navn på aabsport.dk og modtager et støttebevis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...