- Vi har besluttet at sprede handlen ud over flere dage, så vores tilbud til Black Friday gælder også lørdag og søndag, siger varehuschef Peer Thomassen. Pr-foto
Shopping

Coronabekymret? Sådan beskytter Bilka dig på Black Friday

Afspritning af kundevogne og udvidede åbningstider i varehuset i Skalborg skal være med til at gøre shopping-turen mere sikker for dig

22. november 2020 kl. 10:10

AALBORG: Afspritning af indkøbsogne og tilbud, der gælder i længere tid end normalt, er nogle af de initiativer Bilka i Skalborg har taget for at sikre, at du trygt kan handle i varehuset på Black Friday.

- Vi har besluttet at sprede handlen ud over flere dage, så vores tilbud til Black Friday gælder også lørdag og søndag, siger varehuschef Peer Thomassen.

For at sikre, at du kan handle på en god og forsvarlig måde, har Bilka desuden besluttet at udvide åbningstiderne, så du kan vælge at besøge butikken på de tidspunkter, hvor der er færrest kunder. På selve Black Friday åbner varehuset allerede klokken 5 om morgenen, og så er der åbent resten af døgnet frem til klokken 5 lørdag morgen. Efter en times lukning, slår varehuset dørene op igen til normal tid klokken 6.

- Vi håber, at kunderne vil benytte sig af, at tilbuddene gælder i flere dage og at åbningstiderne er ekstraordinært udvidede, så der ikke kommer for mange mennesker i varehuset på én gang, siger Peer Thomassen.

Afsprittede vogne

Bilka har også en automatisk kundetæller, som hele tiden sikrer, at der er det rette antal af kunder, og skilte informerer om, hvordan du bør forholde dig i varehuset. Der er desuden masser af håndsprit til rådighed, og ved indgangen står en medarbejder og spritter håndtaget af på din indkøbsvogn, før du tager den med ind i butikken.

Bilka har desuden Click & Collect, hvor du kan bestille varen via Bilka.dk, og to timer efter kan du hente den i vareudleveringen, så du slet ikke behøver at gå ind i butikken. På Bilka. dk kan du også handle og få leveret direkte på din hjemmeadresse.

- Vi forventer over de tre dage den samme omsætning som sidste år - men altså uden det peak om fredagen, som vi er vant til, siger Peer Thomassen og fortæller, at omsætningen over hele året også ser ganske fornuftig ud på trods af coronasituationen.

- Vi klager ikke. Vi kan se, at vi har været en forretning, som man vælger til og handler stort ind i. Kunderne har nedsat frekvensen af indkøb, men de har til gengæld handlet større ind ad gangen. Vi mangler selvfølgelig at få den afgørende julehandel med, men vi er optimister.

Varehuschefen fortæller, at optimismen også er fremherskende blandt personalet, når det gælder Black Friday.

- Humøret er i top blandt medarbejderne, og jeg vil gerne rose den store indsats, de gør for at sikre en tryg indkøbsoplevelse for alle. De tager de ekstra udfordringer, det giver, med godt humør, siger Peer Thomassen.

Annonceret indhold

Nyeste