Bageri og vinbodega har vind i sejlene - nu bliver det nemmere gribe en kaffe og noget brød

AALBORG: Kagerne er allerede legendariske. Kaffen er god, og stemningen i top.

På kort tid har På Fjorden skrevet sig ind i manges bevidsthed som stedet, man går hen, hvis man skal hygge en eftermiddag eller have noget godt at spise.

Den seneste måned har det kombinerede bageri og vinbodega også haft et lettere interimistisk salg af brød og kager ved indgangen til BoShop på Østerågade, hvor På Fjorden har til huse. Men nu bliver de simple stativer byttet med en permanent disk og et rigtigt brødudsalg.

- Jeg har længe gerne villet lave et rigtigt bageriudsalg, nu er det prøvet af, og det virker. Der er rigtig mange, der kommer forbi om morgenen. Så fra og med fredag skulle det gerne blive endnu lettere at suse forbi og gribe en juice eller en kop kaffe og noget brød, fortæller Git Becker, der er indehaver af På Fjorden.

- Vi bliver nødt til at være hvor folk er, og det stikker lidt af for os for tiden. Vi har virkelig travlt både her og på vores udsalg på torvet her i Aalborg og i Nørresundby, siger hun med et stort smil og tilhørende energiske håndbevægelser.

Git Becker er i det hele taget en kvinde, der sjældent sidder stille. Hun har masser af tanker og planer for sit sted, men både når det gælder selve På Fjorden og brødudsalgene insisterer hun på ikke at gå på kompromis med kvaliteten af det, hun leverer.

- Vi har lige ansat et par nye bagere, og dem har jeg måttet forberede på, at det ikke skal være nemt. Det SKAL være i orden, og laver de noget, jeg ikke er tilfreds med, bliver det smidt ud, fastslår hun.

Fordi hun med egne ord er kompromisløs, er hun også bevidst om at tage sine planer i steps. Hun har trods alt et begrænset antal timer i døgnet, og de ansatte skal også kunne følge med.

- Jeg må indrømme, at jeg aldrig havde troet, det ville gå så stærkt med at komme, hvor vi allerede er nu. Men det er helt fantastisk, siger hun.

Git Becker fortæller, at det nye brødudsalg står klar til Day & Night i morgen fredag 3. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...