Corona får Crossfit Dannebrog til at dele kettlebells og vægte ud til medlemmerne, så de kan træne hjemme

AALBORG: Når tankerne ræser, og det er besværligt at få hjemme- og arbejdsliv til at hænge sammen på grund af coronakrisen, så kan det være godt at få kroppen kørt igennem med en ordentlig gang træning.

Men når den samme krise lukker træningscentre i hundredvis over hele landet, hvad gør man så? Jo, man deler da bare udstyret ud mellem medlemmerne, så de selv kan fortsætte træningen derhjemme.

I hvert fald hvis man er Louise Kjær eller en af de andre tre ejere af Crossfit Dannebrog, der ligger ved siden af Jem & Fix på Nibevej.

- Det er virkelig en speciel situation, vi er i, og vores medlemmer har taget så godt imod det her, forklarer Louise Kjær.

Katrine Schousboe
Flere end 70 medlemmer har taget mod tilbuddet om at få udstyr hjem. Det er blevet opdelt i pakker efter behov og sprittet grundigt af. Privatfoto

De seneste dage har hun sammen med de øvrige ejere haft travlt med at afspritte udstyr som vægte, kettle bells og skiver og tilbyde det i pakker til centrets 250 medlemmer.

Flere end 70 har taget imod tilbuddet om at køre forbi og på bedste Bilka-go-to-manér at få bragt det afsprittede udstyr direkte ud til bilens bagagerum for at hindre smitte.

- Hver dag lægger vi så træningsprogrammer op i vores lukkede Facebookgruppe med små videoklip, sådan at man selv kan fortsætte træningen hjemme, når det passer. Det betyder, at vi holder vores community kørende og kan hjælpe hinanden og kommentere på, hvad vi laver, fortæller hun og tilføjer, at mange medlemmer sidder alene, og det her derfor er en fin måde at skabe lidt socialt liv og sammenhold på.

- Der er også nogle, der har behov for at rase lidt ud, når de kommer hjem fra et stresset job, eller børnene er puttet. Livet er så anderledes for mange af os nu, lyder det.

Katrine Schousboe
Crossfit Dannebrog har omkring 250 medlemmer. Privatfoto

For Crossfit Dannebrog betyder det omvendt, at træningsentusiasterne fortsat får værdi af deres medlemskab, og at endnu ingen har krævet hverken penge tilbage eller meldt sig ud.

Mens Dannebrog er lukket ned, er medlemskaberne automatisk sat i bero, sådan at man ikke betaler for sin træning, men ejerne vil gerne holde folk motiverede, så skaren er intakt, når man kan åbne igen.

- Og folk er virkelig positive, ja faktisk ellevilde over den her mulighed, fordi det betyder, man kan blive ved med at få motivation fra hinanden. Vi træner stadig sammen, men nu er det bare hver for sig, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...