Det sker

Cykeltur til de lidt hemmelige steder

Cyklistforbundet inviterer på tur til de lukkede områder ved Grønlandshavnen

07. august 2018 kl. 15:51
Opdateret 08. august 2018 kl. 11:06

Aalborg: Cyklistforbundet Aalborg Afdeling er igen klar med en særligt udvalgt oplevelses- og opdagelsesudflugt, der denne gang har byens havneområder som tema.

For første gang siden 2012, hvor rekord-mange cyklister deltog, er det lykkedes at få en aftale i stand med Aalborg Havn om en særlig tur til de lukkede områder på og omkring Grønlandshavnen. Turen er søndag 12. august.

Med udgangspunkt i Nørresundby, lige øst for broen klokken 10.30, vil turen byde på gentagelse af ruten fra 2012, hvor der vil blive set på de seneste års markante og mageløse forandringer af havneområderne siden sidst.

Cyklistforbundets egen guide vil give deltagerne en kommenteret færd frem til den unikke lokalitet Hesteskoen, hvor Aalborg Havns egen guide tager over efter madpakkepausen. Der vil muligvis også blive tid til bunkersbesøg undervejs og det anbefales derfor, at man husker at medbringe en lygte eller pandelampe.

Denne unikke oplevelsesudflugt løber sandsynligvis op i sammenlagt 25-30 km t/r. med forventet hjemkomst i Nørresundby ca. kl. 17.30.

I 2012 deltog godt 200 cyklister på havneturen og det viste sig at være alt for mange, så derfor er der indført adgangsbegrænsning denne gang med max. 60 cyklister.

Princippet "først til mølle" gælder, men til gengæld er det gratis at deltage.

Tilmelding skal ske senest torsdag 9. august via linket: cykeltureaalborg@gmail.com. Man skal huske at skrive "Havn" og navn på deltager/deltagere, der tilmeldes.

Annonceret indhold

Nyeste