Lotus Turèll fortæller om at være barn i et hjem med misbrugsproblemer. Arkivfoto
Livet her

Dan Turèlls datter fortæller om misbrug

Lotus Turèll var barn i familie med misbrugsproblemer

04. oktober 2017 kl. 12:35

AALBORG: Dan Turèlls datter, Lotus, fortæller torsdag eftermiddag 5. oktober om at vokse op i en familie med misbrug af alkohol og stoffer. Det er kendt, at Dan Turèll var misbruger.

TUBA, Aalborg Kommunes Misbrugsafsnit, og Barnets Blå Hus står for arrangementet med Lotus Turèll i Aalborg Kongres & Kulturcenter torsdag 5. oktober.

122.000 børn og unge vokser op i familier med misbrugsproblemer, svarende til ca. to børn i hver skoleklasse.

I Aalborg er TUBA, Aalborg Kommunes Misbrugsafsnit og Barnets Blå Hus, i et fælles ønske om at hjælpe de her børn på vej i livet, gået sammen om at arrangere en temaeftermiddag om børn, der vokser op i familier med misbrugsproblemer.

- Hvis det skal lykkes os at hjælpe de her børn videre i livet, skal de både ses og høres. Derfor er det nødvendigt, at vi sammen forsøger at bryde lige netop det tabu, siger Bettina Poulsen, der er leder af Barnets Blå Hus i Aalborg og medinitiativtager til arrangementet.

Til at hjælpe med at sætte fokus på børnene og bryde tabuet, kommer Lotus Turèll og deler erfaringer fra sit eget liv, hvor hun voksede op med sin kendte, men også alkoholiske, far Dan Turèll.

Deltagerne får desuden mulighed for at møde tre tilbud fra Aalborg, som alle tre har fokus på denne målgruppe, og som samarbejder om at nå længere ud.

Arrangementet er for alle, som kommer i berøring med børn og unge i forskellige sammenhænge, offentligt såvel som privat.

Annonceret indhold

Nyeste