Konkurrencen var tæt, men nu er hæderen hos Guf & Kugler

NIBE: At det er en oplevelse at besøge Guf & Kugler, kan mange nikke ja til. Og endnu et bevis er kommet her fredag over middag, hvor ishuset på havnen i Nibe har vundet titlen som Danmarks Bedste Ishus i en afstemning, som OpdagDanmark står bag.

- Vi er så glade og taknemmelige for, at is-nyderne har stemt på os, og at de anerkender det arbejde, vi udfører hver dag, siger Ismutter, Charlotte Korsholm.

Ret tidligt i afstemningen var det tydeligt, at Guf & Kugler i Nibe og Vaffelhuset i Kerteminde var i tæt konkurrence i toppen med flere hundrede stemmer ned til nummer tre. Og med 5554 stemmer mod 5422 endte sejren til sidst her i landsdelen.

Vi talte for nylig med Ismutter om årsagen til, at ishusene i både Nibe og Slotsgade er blevet nomineret af is-nyderne til at være med i afstemningen.

- Vi lægger vægt på at skabe god stemning, og at folk føler sig oprigtigt velkommen hos os. Og så er god service rigtig vigtig, at vi vejleder is-nyderne med innovative og spændende sammensætninger, sagde hun.

Og så handler det selvfølgelig også om is, guf, topping og alt det andet, du finder i ishusene.

- Vi knokler for hele tiden at udvikle os. Vi gør os umage hver dag, og vi laver alt fra bunden, vi bruger kun hjemmelavede opskrifter, siger Ismutter.

Og alt det har Guf & Kugler nu fået endnu en belønning for med titlen som Danmarks Bedste Ishus 2022.

Guf & Kugler er i øvrigt ikke uvant med at være godt placeret, og ishuset i Nibe vandt da også afstemningen i 2018.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...