Ismutter og Søsterguf krydser fingre og håber, at de har is-nydernes opbakning i afstemningen, hvor de blev nummer to sidste år

AALBORG/NIBE: Har du besøgt Guf & Kugler i Nibe, og er du fan af deres is, drys og vafler?

I øjeblikket afholder turistsiden OplevDanmark sin årlige konkurrence "Danmarks Bedste Ishus", og Guf & Kugler er blandt de nominerede. Her tirsdag middag fører Ismutter, Charlotte Korsholm, og hendes søster Marianne Korsholm Borum (Søsterguf) afstemningen.

Men sejren er endnu ikke i hus for søstrene, der åbner Guf & Kugler i Slotsgade senest 1. juni.

Man kan stemme frem til 19. april, og de to søstre håber, at føringen holder helt i mål.

Oplevelse, nydelse og kvalitet

- Vi vil rigtig gerne vinde, men konkurrencen får os ikke til at gøre noget anderledes. Vi holder fast i vores koncept med vægt på oplevelse, nydelse og god kvalitet. Og så håber vi, at stadig flere opdager det, vi står for - og kan lide det, siger Charlotte Korsholm.

At ishuset er populært, er der ikke tvivl om. Der var lange køer og ventetid, da Guf & Kugler åbnede is-sæsonen på lystbådehavnen i Nibe i påsken.

- Vi er meget taknemmelige for, at så mange gæster besøger ishuset, siger Charlotte Korsholm.

- Og vi glæder os til at bringe konceptet til Aalborg. Vi ved, at folk har travlt, så vi vil gerne tilbyde en tidslomme eller et pusterum. Hjælpe is-nyderne med at få skuldrene ned. Det er noget af det, vi mestrer.

Afstemningen finder man på www.opdagdanmark.dk - sidste år vandt Det Blå Ishus fra Tversted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...