Airport Festival var populært, da det sidst blev holdt. Arkivfoto
Det sker

Danmarks største elektroniske festival er tilbage

Aairport Festival fik i januar 2020 for alvor sat Danmark på verdenskortet, da de afviklede den hidtil største EDM-festival på dansk grund

19. august 2022 kl. 16:05

AALBORG: Aairport Festival er tilbage med en endnu større fest, når 18 internationale artister indtager Gigantium 20. og 21. januar 2023, hvor også to af verdens største brands inden for elektronisk musik, Spinnin Records og Q-Dance, kommer på besøg med deres legendariske fester.

Fredag den 20. januar overtager Spinnin, verdens største elektroniske pladeselskab, nemlig festen med deres Spinnin Sessions. Spinnin Sessions er kendt for deres imponerende shows og store line ups, som allerede ses på kæmpe festivaler som Mysteryland, Tomorrowland og Parookaville.

De første tre artister til Spinnin’ Session er:

W&W

Mariana Bo

Faustix

Pionere inden for musikevents

Lørdag står den på Harder Styles, når hollandske Q-Dance, der hvert år samler hundrede tusindevis af ravere til deres events, overtager main stage til Aairport Festival.

- Q-Dance er uden sammenligning dem alle ser op til inden for harder style events, og det er et kæmpe scoop, at de kommer til Danmark igen og denne gang står for hele festen Lørdag - vi kan næsten ikke sidde stille af ren begejstring, siger Mads Christensen, der er musikansvarlig hos Aairport Festival.

Q-dance er kendt for at producere de største harder styles events i verden, bygge enorme scener og ydermere spektakulære sceneshows både indendørs og udendørs. Q-dance står bl.a. bag følgende koncepter:

Defqon.1 Weekend Festival (Holland, Australien og Chile)

Qlimax

Dominator

Og mange, mange flere

- Hver år drager ti-tusindvis af skandinaver til Q-dance arrangementer syd for grænsen, men nu kan man endelig få den fulde Q-Dance oplevelse i Skandinavien, når Q-dance kommer med deres verdensberømte crew og sceneshow i form af lys, laser og special effects, siger Kresten Thomsen, der er direktør Aairport Festival.

Næste års tema bliver “Egypt”. Her bliver de besøgende sendt på en rejse tilbage i tiden til det gamle Egypten, hvor de gamle egyptiske guder regerer.

Om Aairport Festival

Aairport Festival er Danmarks første large scale EDM festival, som afvikles hvert år i Januar i Gigantium, Aalborg. Med en kapacitet på 10.000 deltagere dagligt, er der tale om Skandinaviens største indendørs EDM festival. Aairport Festival ombygger Gigantium til en kæmpe lufthavn, hvor stewards og stewardesser modtager gæsterne, der har købt Bording Pass til årets destination.

Ambitionen er at skabe en elektronisk festival, der ikke kan sammenlignes med noget, der før er set i Skandinavien med hensyn til lyd, musik, lasere, lys, storytelling og tematisering, for at skabe en unik og overvældende oplevelse ud over det ekstraordinære.

Annonceret indhold

Nyeste