Satser du på at ramme pisterne denne vinter?

AALBORG: Måske blev du inspireret af de store mængder af sne, vi havde her i Aalborg tidligere på måneden, eller måske er dine venner på Facebook og Instagram allerede begyndt at lægge billeder og videoer op af sne så langt øjet rækker.

Formentlig har mange af os også stadig den skiferie til gode, som slet ikke var mulig sidste år. Og mens vi går og venter på at finde ud af, om vi nu kommer afsted eller ej - så kan du jo opruste din garderobe og blive helt klar til pisterne.

De gode nyheder er, at I år kommer SkiOutlet til Aalborg, og her kan du altså shoppe dig helt og aldeles fattig på den anden side af nytår, når skiferien begynder at nærme sig, og du lige skal have det helt rigtige nye gear med.

Det er Danni Frederiksen, der står for arrangementet - det gør han også i 11 andre danske byer, og han lover, at der er masser af varer og kyndig vejledning til alle og enhver - noget man ikke altid oplever i sportsbutikkerne.

- Det er, fordi skiudstyr er en sæsonvarer, og sæsonen er så kort og pladskrævende, at de fleste sportsbutikker simpelthen ikke har plads til at have skiudstyr, når det reelt kun sælges i en til to måneder om året. Derfor er det også begrænset, hvad personalet ved om ski og skiudstyr, siger Danni Frederiksen, indehaver af SkiOutlet, i en pressemeddelelse.

Han lover masser af viden, varer og gode rabatter, når Gigantium Aalborg, Willy Brandts Vej 31, lægger gulv til den store outlet i weekenden d. 8. og d. 9. januar, begge dage fra 10.00-16.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...