Meget tæt opgør, før hold kunne kalde sig mestre

AALBORG: De seje sjippere i Gug Rope Skipping Team kan endnu engang kalde sig Danmarksmestre.

Holdet, der består af Simone Rafn, Jannicke Christensen, Cathrine Hansen, Christine Jensen og Eva Skalshøj, vandt efter en tæt kamp Danmarksmesterskaberne i den internationale række for kvinder 15+ i Fredericia Idrætscenter i går.

- Vi er så glade! Det er fedt, og mere end vi turde håbe på. Vi er stolte af at kunne præstere så godt og vinde guldet tilbage til vores klub, fortæller holdet, der slet ikke var sikre på at løbe med sejren.

Sidste år var det nemlig et hold fra Lillerød Rope Skipping Team som vandt, og samme hold gav Gug-sjipperne kamp til stregen i år.

- Lige inden resultatet blev offentliggjort, var det nervepirrende, fordi vi lå så tæt. Men det er fedt, at det er blevet så tæt herhjemme i Danmark, fortæller Gug-holdet i en pressemeddelelse og uddyber:

- Det giver blod på tanden, og det er med til at motivere os, når vi kommer tilbage til træningshallen.

Men en sejr i bagagen er dog ikke ensbetydende med, at holdet nu kan tage et hvil. Næste konkurrence finder allerede sted om to uger, hvor der er dansk/svensk mesterskab i Sverige, og her er der flere dygtige hold, der kan blande sig i resultaterne.

Kulminationen på sæsonen er dog først at finde til sommer, hvor Europamesterskaberne finder sted i Østrig. Derfor står sommerferien på benhård træning for sjipperne.

- Vi glæder os til at bruge flere timer i hallen frem mod EM, så vi kan føle os helt klar til forhåbentlig at levere gode præstationer i Østrig, siger de.

Sølvmedaljen ved gårsdagens Danmarksmesterskaber i rope skipping gik til et hold fra Lillerød, mens bronzemedaljen gik til et andet Gug-hold. I konkurrencens mix-række vandt Lillerød Rope Skipping Team guld og sølv, mens Gug tog bronze.

Europamesterskaberne er fra den 19. til og med den 21. juli i Graz i Østrig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...