Nibe Festival er i fuld gang med drypvis at offentliggøre navnene til sommerens festival. Arkivfoto: Claus Søndberg
Det sker

Dansk kæmpehit kommer til Nibe

Festival er klar med tre danske navne til sommerens fest i Skalskoven

16. december 2021 kl. 10:00

AALBORG: Nibe Festival er i fuld gang med at lægge i ovnen til et brag af en festival i Skalskoven til sommer.

Festivalen har allerede offentliggjort en række stærke danske navne, og nu følger yderligere tre.

Der er selvfølgelig - fristes man til at sige - genvalg til Suspekt.

For 13. gang i træk er Vestegnsdrengene en del af sommerens festival, når de spiller onsdag 29. juni, skriver Nibe Festival i en pressemeddelelse. Det er kun et par uger siden, at Suspekt senest var i Nibe og gav en intimkoncert i Støberiet på snekaos-dagen 1. december.

Suspekt er blevet et fast element på Nibe Festival - til sommer kommer de for 13. gang. Arkivfoto: Michael Koch

Der er også genvalg til en anden populær kunstner - omend i en lidt anden genre. Michael Falch har spillet i Nibe et utal af gange solo og i forskellige bandkonstellationer, men denne gang er der lagt op til en rockfest af rang, når han kommer med et gendannet Malurt.

Bandet spillede senest i Nibe i 1992, og koncerten torsdag 30. juni bliver en eksplosion af udødelige numre som Superlove, CPR, Kold Krig og Vindueskigger.

Michael Falch har spillet i Nibe utallige gange og i mange konstellationer - denne gang bliver der med Malurt. Arkivfoto: Michael Bygballe

Det helt store scoop er dog et af tidens hotteste danske hitbands, nemlig Jung, der her i december har afsluttet deres arena tour med en koncert i Aalborghallen.

Jung gav også en anmelderrost koncert til Lyden af Nibe i sommer, og bandet er ubetinget noget af det største på den danske musikscene.

Nibe Festival finder sted 29. juni til 2. juli 2022. Sommerens navne bliver offentliggjort løbende - men udover Jung, Suspekt og Malurt er danske navne som Martin Jensen, Tobias Rahim og Faustix x Ude Af Kontrol allerede sat på plakaten.

Jung storhitter i disse år - senest med en udsolgt arena tour. Til sommer spiller de i Nibe. PR-foto
Annonceret indhold

Nyeste