Tinc kalder sig et moderne sæbehus med alt til dig, der går op i bæredygtighed, zero waste og økologi. Foto: Katrine Schousboe
Shopping

De hitter i Aarhus: Nu kommer Tinc til Aalborg

Satser på økologiske fødevarer i løs vægt, bæredygtighed og allergivenlige beautyprodukter

21. september 2021 kl. 19:59

AALBORG: De kalder sig et moderne sæbehus. Og du kan da også finde lidt af hvert på hylderne, når den populære Aarhus-butik Tinc åbner en filial her i midtbyen.

Butikken, som også har en web-shop, har nemlig stort set alt, hvad hjertet kan begære, hvis du går op i bæredygtighed og økologi og vil undgå alt for megen plast i din hverdag.

I Tinc kan du eksempelvis vælge mellem flere hundrede økologiske varer i løs vægt - fra ris og gryn til chokolade og kaffe. Butikken har også miljørigtige og bæredygtige produkter til hjemmet og masser af allergivenlige skønhedsprodukter fra deodoranter til cremer.

Den nye butik åbner allerede på lørdag, 25. september, på en yderst central placering her i Aalborg. Adressen hedder nemlig Møllegade 6a - det er de lokaler som blandt andet i en årrække har huset syforretningen Stof2000.

Den seneste tid har vinduerne imidlertid været dækket til, mens lokalerne er blevet gjort klar til den nye butik, men Tincs Facebookside afslører, at det netop er dem, der flytter ind.

- Varerne står snorlige og klar til jer - og muligheden for at handle mere bæredygtigt kan vi nu også hjælpe jer med i vores spritnye butik i Aalborg. Vi er så glade og spændte, og vi glæder os helt vildt til at se jer, lyder det i opslaget på Facebook.

Butikken åbner på lørdag kl. 10.

Annonceret indhold

Nyeste