De tidligere udsendte soldater, der har dannet Operators Hockey Club, arbejder målrettet på at skrabe penge sammen til en tur til USA

AALBORG: Der er vel næsten ikke noget så skønt som at blive påskønnet - og så samtidig få en stor pose penge, som man ikke lige havde regnet med.

Det er præcis den ønskværdige situation for Operators Hockey Club, som nu får en cool cash donation på ikke mindre end 40.000 kroner.

De kære penge falder - næsten - ned fra himlen. Eller for nu at gøre det helt konkret, så er det såmænd overskud fra sidste års Runway Night Run i Aalborg, der falder på et tørt sted hos klubben.

Donationen bliver overrakt til klubben nu på fredag den 8. februar, og det sker klokken 13.30 med deltagelse af repræsentanter for bl.a. Air Transport Wing, bestyrelsen for Runway Night Run og naturligvis Operators Hockey Club.

Torben O. Andersen
Veteranerne går til stålet, når de mødes til træning i Gigantium i Aalborg hver 14. dag. Arkivfoto: Henrik Bo

Kort fortalt er Runway Night Run en helt speciel løbsoplevelse for deltagerne al den stund, at man løber om natten på start- og landingsbanerne på Flyvestation Aalborg.

Banerne lukkes i to timer, og hovedløbsruterne er på henholdsvis fem og 10 kilometer.

I 2018 fandt løbet sted klokken 02.00 natten mellem den 17. og 18. august.

Operators Hockey Club blev oprettet i august 2018 og drives af tidligere udsendte soldater.

Veteranerne arbejder således meget målrettet på at skrabe penge sammen til en tur til USA, hvor man gerne vil møde et hold af amerikanske veteraner.

Hockey klubben har ca. et halvt hundrede medlemmer og mødes fredag i lige uger til ishockeytræning i Gigantium i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...