Et fald i sommer gjorde det nødvendigt med noget afslappende massage, men Rikke Petersen oplevede, at det var svært at komme afsted, så ideen med, at massøren kommer hjem til hende falder i god jord.
Livet her

De ømme muskler bliver æltet hjemme

Syv selvstændige massører fra Aalborg indgår i et fællesskab med portalen RaskRask, og aalborggenserne har taget godt mod ideen

18. oktober 2018 kl. 09:00

AALBORG: Spændinger og ømme led er noget, der plager mange.

Men selvom det måske er tiltrængt, så kan det være svært at finde tid til at komme til en massør.

På den baggrund har syv selvstændige massører i Aalborg valgt at indgå i et samarbejde med portalen RaskRask for at kunne tilbyde massage i folks egne hjem, og de medbringer selv briks og det nødvendige udstyr.

- Typisk har folk brug for behandling, når de har svært ved at komme ud af døren på grund af en skade eller en travl og hektisk hverdag. Derfor synes vi det giver mest mening, at behandleren kommer til kunden, siger Albert Kirk Iversen, der er grundlægger af RaskRask.

Massøren medbringer selv briks og olie, så kunden skal ikke tænke på noget.

Det kan Rikke Petersen fra Aalborg godt genkende.

Hun faldt i sommer og slog sig temmelig meget. Selve skaden er der styr på, men hun mærkede hurtigt, at hun gik og spændte og havde svært ved at slappe af.

- Jeg kunne godt mærke, at jeg havde brug for noget massage, men ovenpå sådan et uheld kan det altså være svært at finde overskud til at komme afsted til en massør, siger den 45-årige optiker, der i det meste af perioden efter sit fald har passet sit arbejde som chefoptiker hos Louis Nielsen i Brønderslev så godt hun nu kunne.

- Men når jeg så havde fri, så kunne jeg godt mærke, at jeg trængte til noget, der kunne få mig til at slappe var. Så var det, at det gik op for mig,at jeg kunne ringe efter en massør. Det har fungeret så fint med den samme massør hver gang - og i mine egne trygge rammer.

Firmaet har over 70 massører tilknyttet på landsplan, og ideen bliver generelt godt taget imod, fortæller Albert Kirk Iversen.

- Massøren behøver jo ikke stresse over risikoen ved at starte virksomhed eller de praktiske ting ved at være selvstændig, men kan i stedet lægge hele energien i selve behandlingen. Det tror vi giver et bedre resultat, siger han.

Caroline Broberg Mose er ved at uddanne sig til fysioterapeut, og hun trives godt med konceptet blandt andet på grund af de fleksible arbejdstider.

Caroline Broberg Mose er Rikke Petersens faste massør, og hun er ved at uddanne sig til fysioterapeut, og hun er godt tilfreds med konceptet,.

- Det betyder jo, at jeg selv kan planlægge min dag ved siden af studierne.

- Men det giver ikke mindst en utrolig stor menneskelig erfaring og det er en fed måde at få afprøvet noget af de ting, jeg har lært, siger hun.

Annonceret indhold

Nyeste