Det er et mangfoldigt musikprogram, du får til sommerens store havnefest

AALBORG: Der er lagt op til et brag af en fest, når The Tall Ships Races vender tilbage til Aalborg og Nørresundby.

Sommerens store havnefest byder på masser af skibe, forskellige events - og et efterhånden ret så omfattende koncertprogram med noget for enhver smag.

Her torsdag aften har arrangøren lagt endnu et opslag på Facebook med en række nye musikalske navne, som du også kan glæde dig til gratis at opleve under The Tall Ships Races:

Nordkraft Big Band med Allan Olsen spiller lørdag 6. august kl. 17.00 på Slotspladsen i Aalborg

Der venter publikum en eftermiddag med nogle af Allan Olsens største hits og hans gode historier. Når musikken spiller, er det med det 18 personer store Nordkraft Big Band i ryggen. Der vil både være nye og gamle numre fra Allans lange karriere. Nordkraft Big Band vil desuden fortolke numre af nogle af Allan Olsens store forbilleder. Der bliver noget for enhver smag!

Tina Larsen
Det bliver med garanti festligt, når Johnny Deluxe er på scenen. PR-foto

Johnny Deluxe spiller lørdag 6. august kl. 19.00 på scenen i Nørresundby

Johnny Deluxe startede i 2000 og fik deres kommercielle gennembrud i 2003 med “Elskovspony". Derefter tog det fart, og bandet producerede de kommende år flere hit-singler som "Drømmer Jeg”, “Sommeren er forbi”, “Drenge som mig” og “Det du Gør”. Bandet har mere end 40 millioner streams på Spotify alene og er stadig en fast del af de unges playlister. De er en garant for at lave en fest.

Sko/Torp spiller lørdag 6. august kl. 19.00 på Slotspladsen i Aalborg

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen for et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år. Sko/Torp spiller 80-90 koncerter om året hvert år. Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig over at turnere med det gamle katalog, men også med de nyere sange.

Tina Larsen
Marie Frank er en blandt mange kunstnere, der er på plakaten, når Aalborg og Nørresundby igen er vært for The Tall Ships Races. PR-foto

Marie Frank spiller torsdag 4. august kl. 19.00 på scenen i Nørresundby

I 2019 markerede Marie Frank 20-året for debutalbummet ”Ancient Pleasures”, der med kæmpehits som ”Symptom Of My Time” og ”Under The Water” fra den ene dag til den anden gjorde Marie Frank til fast inventar på koncertscener og radiokanaler over hele landet. Det er stadig de samme dyder, der trækker folk til Maries koncerter, der er fulde af det nærvær og den autenticitet på scenen, som hun altid har mestret.

The Tall Ships Races finder sted 4.-7. august, og på plakaten finder du også navne som Tobias Rahim, Calby, Fyr og Flamme, Ericka Jane, TV2, Poul Krebs, Birthe Kjær og Dodo & The Dodo's.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...