Deres show var totalt udsolgt på Skråen i februar. Derfor vender Torben Chris, Martin Nørgaard, Morten Wichmann og Michael Schøt tilbage til byen i marts

AALBORG: De fire sjove herrer turnerer i øjeblikket med deres nye show "Rage Against The Mainstream", de selv beskriver som et frontalangreb på det danske samfund. Gik du glip af det første gang, så får du chancen igen den 27. marts. Aalborg:nu har fået en snak med halvdelen af firkløveret, da Torben Chris og Morten Wichmann kiggede forbi.

Camilla Gammelgaard og Michael Koch
Komikerne lagde også vejen forbi ANR-studiet.

Fik ideen i Nordjylland

Netop Torben Chris er én af idemagerne bag det sjove samarbejde mellem komikerne, der alle har en tendens til at være vrede i deres shows.

- Selve ideen til det her show opstod i selskab med Michael Schøt. Det var sjovt nok her i Nordjylland, hvor vi havde været ude at optræde, og på vej hjem i bilen gik det op for os, at vi har det med at hidse os uforholdsmæssigt meget op, når vi laver stand up, siger han og fortsætter:

- Jeg sprøjter jo mundvand udover folk og råber højt, hvor Michael Schøt opfører sig mere indebrændt. Det fik os til at tænke, det ville give et godt tempo, hvis vi lavede et twoman-show. Men hurtigt blev vi enige om, at der kunne komme endnu mere tempo på, hvis vi havde flere rasende komikere mere med. Derfor spurgte vi Morten Wichmann og Martin Nørgaard, og det var de friske på.

Camilla Gammelgaard og Michael Koch
Selvom der er meget brok i showet, så kan komikerne ikke finde noget negativt at sige om Aalborg.

Vender på hovedet

Sådan gik det altså til, da nogle af tidens mest toneangivende komikere slog sig sammen og begav sig ud i landet med et stand up-show, som er anderledes end det, som det danske publikum er vant til at se.

- Det, der gør det her show anderledes, er, at vi alle fire er på scenen hele tiden, og så skiftes vi til at træde frem, mens de andre sidder i baggrunden. Det giver et højt tempo, og så kan vi samtidig supplere hinanden undervejs, fortæller Morten Wichmann.

Udover strukturen, så er der også noget andet, der adskiller showet fra andre. For det hele vendes på hovedet med jokes, der tager udgangspunkt i pointer, som de færreste nok ville erklære sig enig i.

- Meget comedy er bygget op omkring jokes, der starter med en præmis, som folk er enige i. For eksempel: "Ej har i set dem derinde på Paradise Hotel? Hvad sker der for Danmarks ungdom?". Der synes jeg i stedet, det er skægt at arbejde med præmisser, som folk grundlæggende er uenige i. Når publikum så har købt ideen med, at det hele er modsat, så kan man tillade sig at sige noget mere, fortæller Torben Chris og fortsætter:

- Det klæder genren, at vi lige minder folk om, at vi ikke mener alt, hvad vi siger på comedy-scenen. Der er en tendens til, at vi bliver taget lidt for seriøst. Men det er jo ikke en leder i en avis, det er et comedy-show! Heldigvis oplever vi på touren, at folk har "ja-hatten" på og accepterer de ting, vi siger.

Camilla Gammelgaard og Michael Koch
De to komikere tager kollegaerne Martin Nørgaard og Michael Schøt med på Skråen den 27. marts.

Aalborg er dejlig

Showet "Rage Against The Mainstream" har været udsolgt i flere byer landet over, og det fik comedy-firkløveret til at lave ekstra shows nogle steder. Det gælder blandt andet her i byen.

- Aalborg er en dejlig comedy-by. Folk er rigtig glade, når vi kommer herop, og der er altid en super god stemning på Skråen, siger Torben Chris.

Trods hans heftige temperament, så kan komikeren faktisk ikke finde på noget negativt at sige om byen, og han glæder sig til at vende tilbage.

- Kom ind og se showet, hvis du gerne vil se noget, der er sindssygt sjovt og ikke mindst et show, der er struktureret lidt anderledes. Det skal bare ses, hvis man er en comedy-nørd, lyder opfordringen fra Torben Chris.

Du kan se ekstra-showet med de fire komikere på Skråen tirsdag den 27. marts klokken 20.00.

Her kan du se eller gense den sjove video fra deres besøg (hvor Odense får nogle hårde ord med på vejen):

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...