De nye AaB-udebanetrøjer præsenteret

AALBORG: Der var spænding til det sidste: Hvordan ser den ny AaB-udebanedragt ud. Først da Søren Ebdrup, butikschef i Sportmaster i Aalborg Storcenter på slaget 16 onsdag eftermiddag kunne byde velkommen til tre af AaB-spillerne, kunne det afsløres hvordan den ny udebane-trøje ser ud.

Og der er tale om et stilskifte: Grøn trøje, grønne bukser og røde strømper. Og på trøjen striber i AaB-farverne rød og hvid forret på venstre side. De gamle udebanetrøjer var sorte og grå.

- Jeg er begejstret - det er en fornyelse, men samtidig viser de røde og hvide striber, at det er en AaB-trøje, var den første kommentar fra Kasper Risgaard, som præsenterede den ny spillerdragt sammen med Kasper Kusk og Abou Ali.

Den grønne dragt skal i aktion første gang fredag aften, når AaB på udebane indleder den ny sæson mod Sønderjyske.

- Når vi har fået en flot ny spillerdragt, er vi nødt til at levere et godt resultat. Men under alle omstændigheder glæder vi os meget til at komme i gang igen, fortæller Kasper Risgaard i en lille pause i autografskrivningen.

Blandt de mange, som var mødt op til præsentationen var Axel Moen fra Aalborg. Og han var begejstret.

- De trøjer er fede. Det er en af de flotteste, de har haft. Godt, at de sorte og hvide er skiftet ud. Jeg skal i hvert fald have en af de trøjer, siger Axel Moen.

En hel del AaB-fans i alle aldre var mødt op til præsentationen. Der var gratis fodbolde med autografer fra AaB-spillerne til de første. Og der var autografer både på billeder af spillerne og på AaB-trøjer. Selvfølgelig var der også mulighed for at tage selfies med AaB-spillerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...