Men i København koster det dyreste udbudte hus 38,5 mio. kr

AALBORG: Det er ikke bare fra by til land, at der kan være penge at spare på huskøb. Ser man på landets fem største byer, er prisforskellen på kommunernes højdespringere nemlig også kolossalt stor. For øjeblikket lyder den således på hele 30 millioner kroner, oplyser boligsiden Boliga.dk.

I København er prisen på det dyreste hus til salg 38,5 millioner kroner. Der er udsigt til magtens centrum på Christiansborg og Slotholmens Kanal fra den adresse, der for øjeblikket kan kalde sig hovedstadens dyreste.

38,5 millioner kroner skal der lægges, hvis man vil flytte ind på de i alt 283 kvadratmeter, der fordeler sig på et byhus i fire plan. Huset, der i dag er fredet, er oprindeligt fra 1796, og det kommer blandt andet til udtryk i de klassiske, høje vægpaneler, stuklofterne og plankegulvene.

I Aalborg kan man "nøjes " med at slippe 15,5 millioner kroner, hvis man vil købe det dyreste hus, der er til salg. Faktisk er der hele to huse udbudt til den pris.

Begge ejendomme ligger i Hasseris. Den ene på Constancevej og den anden på Klostermarken.

Den ene af de to ejendomme er en 347 kvadratmeter stor palævilla med stuklofter, parketgulve og en rumfordeling, der blandt andet tæller fire værelser, opholdsrum og et billard- og motionsrum.

Den anden ejendom ligger på en stor parklignende grund og er blandt andet forsynet med loft til kip, indbyggede brændeovne, et separat forældreafsnit og i alt 310 boligkvadratmeter.

I landets femte største by, Esbjerg, koster det dyreste hus 8,5 mio. kr. - altså 30 mio. kr. "billigere" end i hovedstaden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...