Det hedengangne Park Hotel på John F. Kennedys Plads er nu ved at blive transformeret om til et boligmekka for studerende

AALBORG: Hvem vil dog ikke gerne bo centralt med let adgang til stort set alt af interesse midt i Aalborg by?

Det vil alle - naturligvis - og især hvis man er et ungt menneske.

For det er lige præcis den boligsituation, der venter ca. 65 unge studerende m/k om godt og vel ét års tid, for de kommer nemlig til at bo lige midt i smørhullet i Aalborgs centrum.

Det drejer sig om det hedengangne Park Hotel, der nu er i gang med at blive ombygget og renoveret til den helt store guldmedalje, og den omfattende og bygningsmæssige transformation skal som nævnt resultere i et boligmekka forbeholdt et ungdommeligt lejeklientel.

Torben O. Andersen
Den store og stilige bygning, der førhen husede Park Hotel, er nu pakket godt ind i stilladser og presenninger. Foto: Torben O. Andersen

Forbipasserende på John F. Kennedys Plads har ikke kunnet undgå at registrere, at den store og stilige bygning er blevet pakket særdeles godt ind i både stilladser og presenninger fra top til tå foruden plankeværksafskærmninger.

Det er den almene boligorganisation Vivabolig i Aalborg, der har købt ca. 80 procent af ejendommen med det sigte at indrette ca. 65 ungdomsboliger på adressen.

Torben O. Andersen
Bygningen kommer til at indeholde ca. 35 ungdomsboliger og ca. 30 kollegieboliger, og de første lejere forventes at kunne rykke ind inden sommeren 2020. Foto: Torben O. Andersen

Kenneth Lundholm-Stenkjær er projektchef i Vivabolig, og han oplyser til aalborg:nu, at målgruppen er studerende i alderen fra ca. 18 til ca. 25 år.

- Vi laver en kombination af dels ungdomsboliger, dels kollegieboliger, og det kommer til at dreje sig om ca. 35 stk. ét til to rums ungdomsboliger og ca. 30 kollegieboliger.

- Kollegieboligerne får eget bad og toilet med adgang til fælles køkken og opholdsarealer, tilføjer han.

Ifølge projektchefen forventer man, at de første lejere kan rykke ind i boligerne lige inden sommeren 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...