Du kan se frem til masser af musik med upcoming kunstnere den kommende tid

AALBORG: Du kan snart glæde dig til masser af musik, når der igen er Band Battle på Skråen i Nordkraft. Alle deltagerne til den nordjyske talentkonkurrence er nemlig fundet, og første indledende runde finder sted 27. februar, skriver arrangøren i en pressemeddelelse.

Otte bands og syv songwritere er blevet udvalgt til at deltage i Band Battle 2020 semifinalerne, og dertil kommer 19 artister, som deltager i de indledende runder forskellige steder i Nordjylland. Alt sammen for i sidste ende at blive kåret til Årets Nordjyske Band og Årets Nordjyske Songwriter.

- Skråen præsenterer ugentligt mange store, nationale og internationale artister på vores scene, og selvom vi også har rigtig mange koncerter hen over året med talentfulde nordjyske artister, er Band Battle nu noget helt specielt. Det er her, helt nye, uprøvede regionale navne får adgang til en stor scene og professionelt udstyr, siger Mark Kühn, der er projektansvarlig for Band Battle.

- Igen i år har vi fået tilmeldinger fra hele Nordjylland, og for langt hovedparten gælder det, at det er første gang, de deltager i Band Battle.

I år byder på en bred palet med alt fra hip-hop, country, spoken word, rock, pop, electronica og meget mere, fortæller han.

Sidste års vindere blev SILI og Én Mand Stærk, som udover præmier, spillejobs og videoproduktioner til en samlet værdi af 80.000 kr, fik opvarmningstjansen til Skovrock med Jakob Dinesen, Hjalmer og Gnags.

På programmet er først fem semifinaler, den første finder sted 25. marts - inden der er finale 16. maj på Skråen. Her består dommerpanelet af professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm.

Tidligere vindere af Band Battle er blandt andre Rikke Thomsen som p.t. turnere Danmark tyndt for fulde huse, Angående Mig som lige har skrevet under på sin pladekontrakt med Universal Music Denmark, og Ginne Marker der får store anmelderroser for sin debutplade For Seasons To Come.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...