Både fakkeltog og demonstration i Aalborg den kommende uge

AALBORG: Fagforbundene i Nordjylland har travlt i disse dage.

For mens der igen er indkaldt til forhandlinger i Forligsinstitutionen om overenskomsten for de kommende tre år, så er de lokale organisationer i fuld gang med at planlægge en række større arrangementer i Aalborg.

I morgen, onsdag 11. april er der indbudt til fakkeltog i Aalborg kl. 19.30.

- Vi mødes tre steder i byen og går mod Kildeparken, hvor der bliver sang og taler, siger næstformand i FOA Nordjylland Pia Pedersen.

Hun kalder optoget for en manifestation frem for en egentlig demonstration, for det handler om at vise fællesskab og skabe sammenhold.

- Vi ved ikke, hvordan tingene kommer til at udvikle sig, men det er vigtigt, at vi holder gejsten oppe hos alle i organisationerne, siger hun.

De tre mødesteder er Haraldslund, Nørresundby Torv og FOA, Østerport, og Pia Pedersen forventer, at fakkeltoget vil trække op mod 4000 deltagere.

Endnu flere kommer der sandsynligvis, når Fagforbundene på mandag, 16. april, holder et stort arrangement i Kildeparken fra kl. 17-19.

Detaljerne er ikke endeligt på plads, men Pia Pedersen forventer, at en række forbundsformænd vil tale, og sikkert er det, at Folkeklubben kommer og spiller.

Om den populære gruppe, kan skaffe "sol over Danmark" med henvisning til deres landeplage Torben Ulrich, vides ikke, men næstformanden erkender, at arrangementets popularitet til dels afhænger af vejret.

- Men det ser lovende ud, jeg har allerede tjekket vejrudsigten, siger Pia Pedersen med smil i stemmen.

Alle er velkomne til arrangementerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...