Mad & Drikke

Den ny kaffebar er åben

UNOkaffebar er rykket til Aalborg

02. oktober 2017 kl. 14:53

Fru Ronnes kaffe- og tebutik på hjørnet af Reberbansgade og Urbansgade er med rette blevet kaldt byens hyggeligste butik. Og hyggen er bestemt ikke blevet mindre af, at Marian Hjermitslev har overtaget forretningen, der netop er åbnet i nye klæder.

I fem år har Marian Hjermitslev drevet UNOkaffebar i Hjørring med stor succes, og nu er den initiativrige forretningskvinde klar til at satse med endnu en kaffebar - denne gang i Aalborg.

- Jeg kender Aalborg vældig godt, og når vores koncept er en kæmpesucces i Hjørring, tror jeg på, at også aalborgenserne vil tage godt imod vores UNOkaffebar, siger Marian Hjermitslev.

Butikken, der nu hedder Fru Ronne by UNOkaffebar, er blevet shinet op, og som noget helt nyt er der indrettet en lille, meget hyggelig kaffebar.

- UNOkaffebar passer rigtig godt til kvarteret med de mange mindre specialbutikker. Vores personale er særdeles vidende, servicemindede og yderst kvalificerede til at både sælge og rådgive om vore te- og kaffeprodukter, pointerer Marian Hjermitslev.

Marian Hjermitslev, er uddannet kok, og kan, som hun selv siger det "godt lide at have hænderne med i det hele."

- Vi tester samtlige vore produkter, der alle holder høj kvalitet, og så er vores brød, brownies og cookies, selvfølgelig hjemmebagt, slutter den dynamiske indehaver.

Annonceret indhold

Nyeste