Påskeæg, påskeboller og flødebollekyllinger - vi har listet de (måske) bedste bud på påskesnacks i byen

Årshjulet siger påske og her på aalborg:nu, er vi bestemt ikke blege for at gribe den gyldne chance der er for at zoome ind på byens søde tilbud i anledningen af højtiden.

Påskeægget er naturligvis repræsenteret, som den sæsonkonge den er, men udvalget rækker også bredere ud til nogle flotte, kreative kreationer.

God læsning og snacking!

Othello Bageriet

Christiansgade 35

I hjørnebageriet har de fået forskellige håndlavet påskeæg på hylderne - alle med lækker marcipan fra Lübeck.

Du kan vælge mellem fire varianter: det helt klassiske med mørk chokolade, hindbær med hvid chokolade, heksehyl med chili, hvid chokolade og et drys af lakrids og nyeste skud på stammen, dumle karamel. Mmmm, må vi foreslå at droppe “enten eller”-tilgangen og gå med “både-og”?!

Katrine Brix
Påskeæggene kan også fås i en påskeæske med varianterne, som ses på billedet: Original, Heksehyl, Hindbær og Dumle. Foto: Othello Bageriet

Vejgaard Bageri

Hadsundvej 10

Det lille, populære bageri, der i 2020 løb afsted med titlen som Nordjyllands bedste bager, har budt påsken velkommen med kreationen døbt “påske spejlægget”; En lækker kærnemælksbolle smækfyldt med borgmestermasse og belgisk Ruby chokolade, der giver et strejf af frugtsmag.

Pst… nu du alligevel lægger vejen forbi, så kan vi varmt anbefale at snuppe det knap så påskerelaterede, men lækre monkey bread med!

Katrine Brix
Har et spejlæg nogensinde set så lækkert ud? Et klart nej her fra! Foto: Vejgaard Bageri

Lagkagehuset

Nørregade 11 - Østre Havnegade 15 - Otto Mønsteds Vej 1

Er du flødebolleglad? Så vil du helt sikkert blive begejstret for Lagkagehusets søde påskenyhed: flødebollekylling.

Den er lavet på en bund af marcipan, og inden under et overtræk med hvid chokolade og kokos gemmer sig en portion passionsganache. Sidst men ikke mindst er flødebollen fuldført med øjne og næb af sukker og chokolade. Listens æstetiske påskesnackvinder!

Katrine Brix
Det er en vaskeægte påske-makeover, der er sket for lagkagehusets i forvejen lækre flødeboller og romkugler. Foto: Emilie Stræde Madsen

Penny Lane Café

Boulevarden 1A

Det er virkelig svært at komme udenom Penny Lane, når det drejer sig om kreative, lækre desserter. Du har sikkert stiftet bekendtskab med Pennys legendariske fastelavnsbolle? I denne omgang skriver de sig ind på listen med “Pennys Påskebolle”.

Påskebollen kommer i form af en walesbolle med lækker lemoncurd, karamelliseret ananas, flødecreme og et pæn klat flødeskum.

Katrine Brix
Fra fantastiske fastelavnsboller til fantastiske påskeboller. Penny Lane er gaven, der bliver ved at give! Foto: Katrine Brix

Fru Ronne

Reberbansgade 1

Påskeæggene har også indfundet sig i Reberbansgade, hvor netop denne søde delikatesse var så populær, at flere gik forgæves sidste år.

Indholdet af æggene varierer. Der gemmer sig blandt andet lækkert chokolade fra xocolat, cocoture, hindbærmandler, og i de små, lækre trøfler fra Chokolenten. Chokoladeskallen rundt om er håndlavet fra Katrine Andersen chokolade.

Udover påskeæggene har Fru Ronne en række andre fine påskevarer, det er bare med at komme afsted på opdagelse.

Katrine Brix
Der er stor efterspørgsel på Fru Ronnes påskeæg, så et tip til dig, der skal have mere end sædvanligt med hjem til påskehyggen: bestil i god tid. Foto: Fru Ronne
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...