Søren Kaalund springer nu ud som pladedebutant med en spritny EP indeholdende fire tracks

AALBORG: Pianomanden har gjort det...

- Hvem - hvad?

Den syngende læge Søren Kaalund, naturligvis.

Den i Danmark verdenskendte speciallæge i ortopædkirurgi har nemlig lagt den knivskarpe skalpel fra sig for en stund, og han har nu rystet en spritny EP med fire iørefaldende numre ud af ærmet.

Aalborg-drengen Søren Kaalund (61) er således i vide musikalske kredse kendt som pianomanden med det musikalske hjerte på rette sted, og han springer lige nøjagtig her og nu ud på den store musikalske scene med en debut EP, som altså har release-dato her i maj måned.

Torben O. Andersen
Søren Kaalund (th) hvisker her et godt råd i øret på Morten Olsen, der var landstræner for det danske fodboldlandshold, mens Søren Kaalund var holdets læge i perioden fra 2008 til 2016. Arkivfoto: Grete Dahl

Hvis nogen også forbinder navnet Søren Kaalund med fodbold på højt niveau - så er det ganske korrekt.

For Søren Kaalund er nemlig i dag holdlæge for fodboldspillerne på AaB's superligahold, og den tjans har han såmænd haft siden 1983.

Og mange fodboldelskere har givetvis også på ét eller andet tidspunkt set den folkekære læge på f.eks. grønsværen i Parken i København sammen med bl.a. navnkundige og ikoniske Morten Olsen, der i en årrække var landstræner for det danske herrelandshold i fodbold. Søren Kaalund var læge for holdet i otte år i perioden fra 2008 til 2016.

Torben O. Andersen
Musik har alle dage været en stor del af Søren Kaalunds liv, og den syngende læge har således en forkærlighed for klaveret - deraf navnet pianomanden. Arkivfoto: Thomas Hansen

Søren Kaalund siger til aalborg:nu, at EP'en er et musikprojekt, der har været ikke mindre end fem år undervejs.

- Jeg har en herlig følelse i kroppen med denne debut, for det har været en lang, lang rejse at nå så langt i det hele taget.

- Jeg er helt vild med selve studie-processen og sagt i al beskedenhed, så er jeg også særdeles tilfreds med det endelige resultat, understreger han og tilføjer, at han har spillet musik stort set hele sit liv - herunder i forskellige bands.

Torben O. Andersen
Søren Kaalund er i dag holdlæge for AaB's fodboldspillere i Superligaen, og her giver han en hjælpende hånd til Rasmus Würtz. Arkivfoto Henrik Bo

Søren Kaalund:

- Mit liv har altid hvilet på tre søjler, og det er sport, musik og kirurgi, og jeg følte, at tiden nu var inde til at udgive en EP med min egen musik.

Pladedebutanten fortæller også, at han selv har komponeret og skrevet størstedelen af musikken og teksten til de fire tracks, ligesom han også selv synger på alle numrene.

EP'en, der bærer titlen "Kaalunds Klinik", udgives af selskabet Gateway, og prisen er sat til 62,50 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...