Livet her

Den ultimative burger-test: Her finder du den bedste kur mod karnevalstømmermænd

Går du efter en snasket burger, en sprød bøf eller rigeligt med pickles? Så skal du læse med her

28. maj 2023 kl. 06:02

Når Aalborg Karneval indtager byen, er det ikke kun farverige kostumer, sprudlende feststemning og højt humør, der fylder gaderne. Lad os bare se det i øjnene – for mange betyder det også at vågne op med en ordentlig omgang tømmermænd.

Men hvis der er én ting, der alligevel kan redde en dag med buldrende tømmermænd, så må det være en lækker, saftig burger fra den lokale burgerbar.

Her tester vi fire bud på, hvor du kan tage hen, når karnevalstømmermændene melder sig.

Burger Shack

Burger Shack

Lad os begynde vores burgerrejse hos Burger Shack, der ligger i Østerågade tæt på Aalborg Havn. 

Her kan du finde seks lækre burgere; fra en thai-inspireret kyllingeburger til en fuldt ud vegansk udgave. 

Er du dog alligevel til en klassisk cheeseburger, så går du ikke forgæves hos Burger Shack. Her kan du nemlig også få deres populære “Triple Chili Cheese” burger, der kombinerer hele tre forskellige oste: Cheddar, halloumi og gouda. Burger Shack har altså noget for enhver smag, uanset om du er vegetar, en ægte osteelsker eller bare foretrækker en god og gedigen bøf.

Burger Beast

Burger Beast.

Burger Beast et helt særligt kendetegn. De anvender nemlig den innovative “smashburger-teknik”, som går ud på, at man bruger en ekstra varm pande til at trykke kødet, hvilket gerne skulle resultere i en sprød og lækker stegeskorpe – og hvem vil ikke gerne have det?

På menukortet du alt fra en klassisk cheeseburger og kyllingeburger til en vegetarisk burger. Burger Beast er stedet for dem, der ønsker en autentisk burgeroplevelse, der ikke drukner i “gourmet og trøffelmayo”, som Burger Beast selv beskriver det. Ikke noget med at spille fancy, og det kan jeg faktisk meget godt lide.

On the DOT

On the DOT

Når det kommer til gourmetoplevelser, er burgerbaren On the DOT Aalborgs gourmet-takeaway. Præcis som Burger Beast holder On the DOT også til i Reberbansgade.

Allerede ved første øjekast afslører menukortet, at der her er tale om alt andet end en almindelig burgerbar. Selv deres helt klassiske DOT-burger er i en liga for sig, da den kommer med en overraskende kombination af blue cheese-mayo, grillede peberfrugter og ikke mindst en grillet bøf og bacon, alt sammen serveret i en lækker briochebolle. Der er altså skruet helt op for smagsoplevelsen her!

Grillen Burgerbar

Grillen Burgerbar

Testens sidste bud er Grillen Burgerbar, som ligger på hjørnet af Ved Stranden – lige over for Burger Shack. Siden sin åbning tilbage i 2017 har Grillen Burgerbar efterhånden etableret sig som et af aalborgensernes fortrukne burgersteder.

Grillen Burgerbar frister med en varieret menu bestående af seks forskellige burgere, der spænder fra en fried chicken-burger til en burger med halloumi (på nordjysk: grillost) og en dobbelt cheeseburger. Et ekstra plus, hvis du spørger mig, er, at de ikke sparer på hverken de syltede rødløg eller sprøde pickles. Mums!

Annonceret indhold

Nyeste