Det er en populær begivenhed, når lysene i stormagasinet Salling tændes. Arkivfoto: Lars Pauli
Det sker

Denne dag tændes lysene i Salling: Lystændingsfest med Pernille Rosendahl

Salling fejrer sin 115 års fødselsdag med kæmpe lystændingsfest

11. oktober 2021 kl. 11:06

AALBORG: Efter et års pause, hvor vi ikke kunne mødes til juletraditionen over dem alle, kan Salling igen invitere til lystænding af de tusinde funklende julelys - og som en ekstra julegave en udendørs koncert med Pernille Rosendahl, der synger julen ind. Det skriver Salling i en pressemeddelelse.

I år vil der være livekoncert og masser af julehygge både ude og inde helt frem til kl. 22, når Salling inviterer til den store lystændingsfest fredag d. 5. november kl. 17 i Aalborg.

”Vi har glædet os og ventet utålmodigt på denne særlige dag, hvor vi igen kan invitere byen til lystændingsfest. Vi er meget taknemmelige over, at vi igen kan give hele byen en oplevelse ud over det sædvanlige og det er en stor fornøjelse, at vi i forbindelse med Sallings 115 års jubilæum kan præsentere et af de største navne på den danske musikscene”, siger Salling marketingschef Birthe Wiberg.

Udendørs koncert med Pernille Rosendahl

Til at skabe den helt rette julestemning vil Pernille Rosendahl give minikoncert, så snart julelysene er tændt, og den helt specielle julestemning lægger sig over byen. Pernille Rosendahl er sofistikeret og smukt skrøbelig – karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen”.

Salling fejrer 115 år

Historien starter tilbage i 1906, hvor Ferdinand Salling for første gang slog dørene op for sin manufakturhandel i hjertet af Aarhus, hvorfra han solgte stoffer i metermål. Med åbningen af endnu et stormagasin i Aalborg i 1964, var det nu også muligt for nordjyderne at opleve det store vareudvalg.

Gennem 115 år har Salling således budt sine kære gæster velkommen og sat en ære i at møde dem med smil og godt humør. Og julen i år bliver ingen undtagelse.

Salling vil være julepyntet fra kælder til kvist og vil dagen igennem og helt frem til kl. 22 invitere på masser af julestemning, smagsprøver, aktiviteter og konkurrencer. Salling ROOFTOP kickstarter ligeledes julen med den hyggelige julebelysning, og et julemenukort med bl.a. lækre hjemmelavede æbleskiver, hjemmelavet gløgg og varm kakao.

For at markere de 115 år vil Salling derudover forkæle alle kunder med en speciel juleoverraskelse. Alle kan få glæde af overraskelsen ved at melde sig ind i ClubSalling inden den 5. november.

Program i Salling Aalborg:

Kl. 14-22: Salling ROOFTOP starter julen - køb bl.a. lækre æbleskiver og glögg.

Kl. 10-22: Med din ClubSalling-app kan du vinde vilde præmier, når du handler i Salling. Gælder hele weekenden.

Kl. 17: Karin Salling tænder julelysene.

Kl. 17.05: Minikoncert med Pernille Rosendahl

Kl. 17.30–22: Salling byder indenfor i julevarmen.

Fakta om julelysene

Fakta om julelysene

•Julelysene er designet af lysfirmaet Sirius, der også er kendt for deres julebelysning på Hotel D´Angleterre.

•Det tager to uger at sætte julebelysningen op.

•Det koster 12 kr. i timen at have julelysene tændt, da juleudsmykningen består af LED-lys.

•Julebelysningen er tændt i to måneder og bliver dermed taget ned d. 2. januar

Annonceret indhold

Nyeste