Spar i Visse har succes med at sælge diller-stykker pakket ind i marcipan

VISSE: Er du vild med karakteren John Dillermand fra DR’s Ramasjang, bør du nok overveje at lægge vejen forbi Spar i Visse. Her er købmand Dennis Krog nemlig leveringsdygtig i 28 centimeter lange stykker af animationsfigurens diller - endda omviklet med marcipan.

Dillerstykkerne, som i virkeligheden er træstammer under den rød- og hvidsribede marcipanindpakning, bliver lavet af Mesterbageren i Støvring. Og ifølge Dennis Krog går de som varmt brød.

- I går solgte vi 50 John Dillermand-kager, og i dag har vi fået leveret 150 styk, og dem sælger vi helt sikkert i løbet af dagen, siger han.

Spar i Visse blev fra mandag forhandler af brød fra Mesterbageren i Støvring, og med John Dillermand-kagerne er det nye samarbejde kommet godt fra start. Selv købmandens sønner er vilde med de rød- og hvidstribede kaloriebomber, fortæller han.

- Især den yngste synes, at de er helt vildt sjove, og at de smager bedre end almindelige træstammer. Jeg synes nu, det er det samme, siger Dennis Krog og fortæller, at det også er muligt at få kager på bestilling i det karakteristiske rød- og hvidstribede design.

- Der har lige været en dame, der skulle have en John Dillermand-kagemand til sin mands 50 års fødselsdag, griner Dennis Krog.

Mesterbageren i Støvring har så stor succes med Dillermand-temaet, at indehaveren har udtrykt bekymring for at løbe tør for gammelt wienerbrød, som bruges til at lave træstammedejen, hvis interessen fortsætter. Men hos Spar i Visse er der ingen tegn i sol og måne på, at efterspørgslen falder - snarere tværtimod.

- Når vi om nogle dage sælger John Dillermand-kager som ”ja tak”-tilbud vil jeg tro, at vi sagtens kunne sælge 1000 styk. Mesterbageren kan dog ”kun” levere 300, griner Dennis Krog.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...