Underlige episoder i Pebermosen

AALBORG: Der har været noget underligt i gære her de sidste par uger. Det har været ubeskriveligt og uvirkeligt og jeg har hele tiden haft følelsen af, at være med i en amatørs forsøg på at skrive en krimi med overnaturlige elementer.

31. januar vågnede jeg op ved midnatstid til en underlig lyd i huset. I lang tid derefter kunne jeg ikke ryste den mærkværdige følelse af mig og jeg følte, at der var nogen i soveværelset sammen med mig.

Det varede i en halv times tid, hvor jeg ikke kunne bevæge mig og hvor sveden drev af mig. Siden hen er der opstået flere episoder herude i Hammer Bakker, nærmere Pebermosen og jeg har valgt at tage kontakt til folk i Aalborg og omegn for at få hjælp til at finde ud af, hvad der rent faktisk sker. I sidste uge havde jeg et læserbrev i Aalborg:nu’s fysiske avis og i denne uge prøver jeg så den digitale.

Jeg tror jeg har fundet spor, der stammer fra bagmændene bag hændelserne i Hammer Bakker ved Pebermosen, så jeg har oprettet en hjemmeside, www.hedeheksen.dk, hvor jeg, sammen med en håndfuld andre, prøver at finde hoved og hale i det her nonsens.

Er vi virkelig de eneste, der har set det her?

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...