Couture de Luxe får showroom og værksted i Rantzausgade

AALBORG: Designeren Mette Dahl rykkede fredag eftermiddag ind i nye lokaler i Baghuset Rantzausgade 19 A, hvor hendes firma, Couture de Luxe nu har både sit showroom og værksted.

Det betyder også, at Mette Dahl har lukket sit tidligere showroom på Klostermarken 1.

- De nye faciliteter i hjertet af Aalborg er ideelle til denne type butik. Her er der plads til både at have showroom og værksted under samme tag, fortæller Mette Dahl under den hyggelige og velbesøgte reception fredag eftermiddag.

Mette Dahl grundlagde Couture de Luxe i 2012. Hun designer og fremstiller luksus produkter i strik, skind og pels, til kvinder, der forventer et højt kvalitetsniveau.

- Stilen hos Couture de Luxe er klassisk og feminin. Alt strik er fremstillet på hånddrevne maskiner, og strikken er desuden syet sammen i hånden. Hvert produkt fremstilles i kun én kollektionsprøve, og bliver efterfølgende kun produceret i de mængder, der er bestillinger på, fortæller Mette Dahl.

Mange kvalitetsbevidste kvinder var på plads ved fredagens reception i Rantzausgade, og alle havde kun lovord tilovers for de nye, smukke og velfungerende lokaliteter - og der var på dagen mange flotte kollektionsprøver at tage nærmere i øjesyn.

- I showroom’et i Baghuset Rantzausgade vil der primært være fokus på, at man som kunde får en mere privat gennemgang af produkterne. Det skal være en oplevelse at shoppe håndlavede produkter hos Couture de Luxe, slutter designer Mette Dahl.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...