Kun pandelamper og fakler lyser op i ny udgave af Xtreme Mandehørm - læs her hvornår

NØRRESUNDBY: Der er lagt op til en stor - og herresjov - løbsoplevelse med blinklys, ild og farver over fem kilometer, når der er danmarkspremiere på en ny version af Xtreme Mandehørm - i buldrende mørke. Det skriver arrangøren i en pressemeddelelse.

På vejen skal deltagerne forcere både naturlige og opbyggede forhindringer, som indbefatter alt fra containere over vand til mørke og mudder - masser af mudder.

Aalborg Firmaidræt og Dansk Firmaidrætsforbund står bag det nye koncept, hvor kun pandelamper og fakler vil lyse ruten op.

- Vi glæder os meget, og vi ser frem til en forrygende event. Vi har i en årrække haft stor succes med det traditionelle Xtreme Mandehørm. Nu synes vi, at tiden er moden til også at udfordre mændene i mørket. Det bliver en helt anden løbsoplevelse, når sanserne skærpes på den måde, siger daglig leder i Aalborg Firmaidræt, Anne Louise Vanggaard.

Xtreme Mandehørm Dark Edition 2020 finder sted ved Nørresundby Idrætscenter 4. marts kl. 19 - tilmelding og info finder du her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...